Bakalım neler varmişBen de Esenkent Kentiçi Garajı'ndayım. E-57 bekliyorum. D-148'e bineceğim şimdi.
Aynı aracıyla mı devam ediyor ? Acaba problem neydi de çalışamadı bu araç ?A-239 çalışmaya başlamış 336E'de gördüm yazan olduysa silebilirim
Evet aynı aracı ama sabahki seferleri iptal olmuş neden çalışmadı bilmiyorumAynı aracıyla mı devam ediyor ? Acaba problem neydi de çalışamadı bu araç ?
Paylaştım. Tekrardan hayırlı olsun.@59Yunus34 sen yazabilir misin rica etsem değişen otobüslere B-1913 ve C-1674 BMC Procity 2015
TeşekkürlerPaylaştım. Tekrardan hayırlı olsun.
Dönen kodlar hep aynı. Ya Anadolu yakasına dönüyorlar ya da Avrupa'da kalacaklarsa o bölgeye gidiyorlar. Son çalıştığı bölgeye döneni hiç görmedimA-1724 tarabya bölgesinde çalışacakmış, kapı kodu da hallolmuş durumda.
Ya sabır ya ya sabır gerçekten çıldırıcam neden bu kodlar çalıştıkları bölgede dönmüyor 89K/97GE/98H/141M bölgesinde araç kalmadı hâlâ araçlar başka bölgelere gidiyorA-1724 tarabya bölgesinde çalışacakmış, kapı kodu da hallolmuş durumda.
Ya bi de araçlarını yenileyenler de kaçıp gidiyorlar.İETT yerlerine kendi araçlarını da koymuyor.Hem saat aralıkları açılıyor hem de tenekelere binmek zorunda kalıyoruz.Ne güzel dünya.Ya sabır ya ya sabır gerçekten çıldırıcam neden bu kodlar çalıştıkları bölgede dönmüyor 89K/97GE/98H/141M bölgesinde araç kalmadı hâlâ araçlar başka bölgelere gidiyor
Aynı yerden aynı araca bende bindim. Denk gelmiş olma ihtimalimiz % kaç acabaBugün A-1548’e bindim Mall Of’tan.Rezil halde.
Hayır yazınca birde ona göre planlama yapıyoruz diye yalan söylüyorlar ya ona daha da sinir oluyorum İETT seferi eklensin diyoruz bari o da yokYa bi de araçlarını yenileyenler de kaçıp gidiyorlar.İETT yerlerine kendi araçlarını da koymuyor.Hem saat aralıkları açılıyor hem de tenekelere binmek zorunda kalıyoruz.Ne güzel dünya.
Bugün A-1548’e bindim Mall Of’tan.Rezil halde.
Durakta beklerken 17:26 gibi bi ekran fotosu almışım.4-5 dk sonra da araç geldi.O civarlarda Başakşehir istikametine bindim.Ya sen ?Aynı yerden aynı araca bende bindim. Denk gelmiş olma ihtimalimiz % kaç acaba![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.