Anladım bence o tarafta yaşadığı için aracı oraya götürmüştür belki 50G ile başlayabilir tahminiŞoförün evi orasıdır. Park edip evine dönmüştür. Yarın rotasyonda hangi hattaysa oradan başlayabilir
Anladım bence o tarafta yaşadığı için aracı oraya götürmüştür belki 50G ile başlayabilir tahminiŞoförün evi orasıdır. Park edip evine dönmüştür. Yarın rotasyonda hangi hattaysa oradan başlayabilir
50G ilana yanlış yazılmış. 50G İETT işletiyor ve gece hattı. Onun karşılığı TM'li hatlardan biri olabilir tam bilmiyorumAnladım bence o tarafta yaşadığı için aracı oraya götürmüştür belki 50G ile başlayabilir tahmini
Tm4 olabilir belki.Geriye kaldı A-1749 oda yarın öbürsü gün Kuyumcukent'e koyar aracı veya Yenibosna Metroya50G ilana yanlış yazılmış. 50G İETT işletiyor ve gece hattı. Onun karşılığı TM'li hatlardan biri olabilir tam bilmiyorum
50G ilana yanlış yazılmış. 50G İETT işletiyor ve gece hattı. Onun karşılığı TM'li hatlardan biri olabilir tam bilmiyorum
Tam halini buldum. 27E/27T/TM4/54K/55T/EM2/99A 'mişTm4 olabilir belki.Geriye kaldı A-1749 oda yarın öbürsü gün Kuyumcukent'e koyar aracı veya Yenibosna Metroya
Aaaa iyi tahmin ettiğimiz gibi TM4,sence 1749'un bölgesimi iyi bu 1723'ün müTam halini buldum. 27E/27T/TM4/54K/55T/EM2/99A 'miş
A şimdi dank etti kafam Cok karışık yolları şuan öğrenmeye calışsam zorlandım ben 1723'ün,A-1749'un yolları hep düz karışık değil ama günü fazla 1 hattınınA-1749'un tabii ki. Diğerinin bölgesi çok karışık.
50PCırcır metrodaysa en yakın 50G değilmi
2 sene ceza ödemek zorunda kalır belediyeye amaA1530 aracını iki yıl sonra değiştireceğim dedi
Ötis’ten ayrılırsa ödemek zorunda kalmaz diye biliyorum2 sene ceza ödemek zorunda kalır belediyeye ama
Ceza diye bir şey yoktur bence. Bu mantıkla A-892'nin 2 yıldır ceza ödüyor olması lazım. İETT bakımsızsa aracı men eder bakımlıysa karışmaz benceÖtis’ten ayrılırsa ödemek zorunda kalmaz diye biliyorum
Bu bölgenin araçları değiştirmesi şart benceBugün 146'nın en kötü günlerinden biri olabilir.
146 -> A-1563, A-1803, A-1856
Bu 3 araç da arızalandı.
15:20 ve 15:50 seferi iptal oldu. 15:00-16:20 arası 146 yok. Bu yüzden 15:40 seferi en azından geri gelmeli.
A-1563'e bir şey diyemiyorum. İnadına çalışıyor. Aracı 2-3 kere bağlandı. Buna rağmen ısrarcı oldu.Bu bölgenin araçları değiştirmesi şart bence
Valla ben yerinde olsam sürekli bağlanacağına en kötü 2017 2018 modele yükseltirdim 2025 2026 model olmasa bile.A-1563'e bir şey diyemiyorum. İnadına çalışıyor. Aracı 2-3 kere bağlandı. Buna rağmen ısrarcı oldu.
Ankara'ya satılır Conecto2013 Conecto alsa, ona da razıyım. C-1895'in eski aracını almasını isterdim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.