İlk İETTye gelsinYakın zamanda ÖHO’da da yeni kasa Otokar Kent görürüz diye düşünüyorum.
İlk İETTye gelsinYakın zamanda ÖHO’da da yeni kasa Otokar Kent görürüz diye düşünüyorum.
Aman aman . Yeteri kadar Otokar var zaten filoda . Kötü olduğu için filan demiyorum yanlış anlaşılmasın . Araçlar gayet iyi fakat hep aynı model . Bayıyorİlk İETTye gelsin
Bi Isuzu Öhö ile gelse mükemmel olurAman aman . Yeteri kadar Otokar var zaten filoda . Kötü olduğu için filan demiyorum yanlış anlaşılmasın . Araçlar gayet iyi fakat hep aynı model . Bayıyor
Avrupaya özel sitelerinde var abi"OTOKAR." 'ın web sitesine baktım sitede yok.![]()
B-1525'e bindiğin zaman gürültüsüz motor sesi ama A-1659 için aynısını diyememBen A-1659 bekliyordum B-1525 daha bakımsız geliyor bana ama binmedim ikisine de
O BELDE CB 34NNA028 plakalı araç kaç kapı koduyla hizmet vermiştirCihangir Peronlarının Arkasında Bulunan Bi ÖHO Hurdalığı varmış . B-1861'in eski temsası da burda . Yeni keşfettim bilginize Ekli dosyayı görüntüle 82768Ekli dosyayı görüntüle 82769
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.