Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu başlığı küçük molayla kesiyorum kusuruma bakmayın.

Tüm modeller için başlık açtım. Bu yere paylaşım yapmaya devam edebilirsiniz fakat sizden küçük ricam var burada paylaştıktan sonra ilgili başlığa da paylaşırsanız çok mutlu olurum

Ekli dosyayı görüntüle 80553
Ekli dosyayı görüntüle 80554
Ekli dosyayı görüntüle 80555
Fotoğrafları göndermek benim için biraz daha uzun sürecek. Modeller üzerinden ayırmak beni uğraştıracak. Bir de şu dikkatimi çekti. Tezeller AutoBus LF1200 ile Akia Ultra LF 12'nin aynı başlık altında olması daha iyi olur.

Fotoğrafları göndermek benim için biraz daha uzun sürecek. Modeller üzerinden ayırmak beni uğraştıracak.
Eski fotoğraflar yükleyip yüklememek size kalmış. Yüklemesenizde olur. Bugünden itibaren yeni paylaşacağınız fotoğraflar için başlıkları açtım.
Bir de şu dikkatimi çekti. Tezeller AutoBus LF1200 ile Akia Ultra LF 12'nin aynı başlık altında olması daha iyi olur.
Alt alta maalesef başlık açamıyorum. İki farklı marka olduğu için iki ayrı konu açayım dedim

Fotoğrafları göndermek benim için biraz daha uzun sürecek. Modeller üzerinden ayırmak beni uğraştıracak. Bir de şu dikkatimi çekti. Tezeller AutoBus LF1200 ile Akia Ultra LF 12'nin aynı başlık altında olması daha iyi olur.
Bu arada fikirlerinizi de belirtebilirsiniz.

İyi mi olmuş kötü olmuş o açıdan. Amacım en azından siteye örnek vereyim Tezeller için gelecek kullanıcı 30 sayfalık bir sürü farklı markaların resimlerden oluşan konuda Tezelleri aramak yerine ayrı konuda sadece Tezellerden oluşan konuya bakar veya paylaşım yapar.

Her iki fotoğraf yerinde paylaşımlara devam edebilirsiniz ("İstanbul - Özel Halk Otobüsleri Fotoğrafları Arşiv (Konuşmalar/Alıntılar Silinecek. Görsel Sadece") ve X İlgili markanın konusunda)

Anladım. Fakat Isuzu Citiport'ları 3 ayrı başlıkta paylaşırsam (ÖHO fotoğraflar başlığı, ÖHO Citiport fotoğraflar başlığı, Citiport Genel Fotoğraflar başlığı) kendimi sanki spam yapıyormuş gibi düşünebilirim.

Citiport'larda çok fazla başlık oldu.

Anladım. Fakat Isuzu Citiport'ları 3 ayrı başlıkta paylaşırsam (ÖHO fotoğraflar başlığı, ÖHO Citiport fotoğraflar başlığı, Citiport Genel Fotoğraflar başlığı) kendimi sanki spam yapıyormuş gibi düşünebilirim.

Citiport'larda çok fazla başlık oldu.
Citiport konusunda haklısın. Ona bir şey düşüneceğim. Ya Özel Halk Otobüsü olanı sileceğim ya da ana citiport ile birleştireceğim. Onun dışında Hem ÖHO Fotoğraflar başlığı hem de ilgili markanın başlığına paylaşarak spam yapmış olmazsınız. (aynı fotoğrafı 2 farklı konuya paylaşabilirsiniz sıkıntı olmaz)

Düzenleme: ÖHO Citiport başlığını sildim

Elimde yüksek tabanlı GD-272 fotoğrafı var ancak uygun başlık yok. Bunu GD-272 LF başlığına atsam sorun olur mu?
Fark etmez size kalmış. Nasıl yapmak isterseniz. Yeni başlıkta açabilirim GD-272 LF başlığına atabilirsiniz sorun yok benim için

@mert. Hocam Sizin önceden çektiğiniz
B-1507'nin plaka altındaki yazılar farklıydı benim çektiğim zaman da göktuğ yazıyor.Ayrıca A-129'da da gördüm aynı göktuğ yazısını neden bu var biliyormusunuz?
Evet şimdi Göktüğ yazıyor önceden farklıydı ya hyundai vardı hocam

Geri
Üst Alt