İnşallah hayırlısıyla 2029'da şöfor olacağımo zaman ileride inşallah
İnşallah hayırlısıyla 2029'da şöfor olacağımo zaman ileride inşallah
Hocam size önerim Atakent bölgesi@Rick Grimes Aklımda calışmak için 3 bölge var Atakent Bölgesi,Bahçelievler Bölgesi,Küçükcekmece Bölgesi
98AB,73B,HT1 31,98B,97A,97T 97M,76O,89,89S
Hocam atakent'de güzel bölge ama 98AB 10 gün son 3 gün nöbetHocam size önerim Atakent bölgesi
73B ile HT1 de var hocam 73B de güzel hattır ama HT1 için aynısını söyleyemeyeceğimHocam atakent'de güzel bölge ama 98AB 10 gün son 3 gün nöbet
Biliyorum hocam 73B güzel bir hat HT1 için diyemem ama 98AB'de aynı73B ile HT1 de var hocam 73B de güzel hattır ama HT1 için aynısını söyleyemeyeceğim
Fotoğrafları göndermek benim için biraz daha uzun sürecek. Modeller üzerinden ayırmak beni uğraştıracak. Bir de şu dikkatimi çekti. Tezeller AutoBus LF1200 ile Akia Ultra LF 12'nin aynı başlık altında olması daha iyi olur.Bu başlığı küçük molayla kesiyorum kusuruma bakmayın.
Tüm modeller için başlık açtım. Bu yere paylaşım yapmaya devam edebilirsiniz fakat sizden küçük ricam var burada paylaştıktan sonra ilgili başlığa da paylaşırsanız çok mutlu olurum
Ekli dosyayı görüntüle 80553
Ekli dosyayı görüntüle 80554
Ekli dosyayı görüntüle 80555
Eski fotoğraflar yükleyip yüklememek size kalmış. Yüklemesenizde olur. Bugünden itibaren yeni paylaşacağınız fotoğraflar için başlıkları açtım.Fotoğrafları göndermek benim için biraz daha uzun sürecek. Modeller üzerinden ayırmak beni uğraştıracak.
Alt alta maalesef başlık açamıyorum. İki farklı marka olduğu için iki ayrı konu açayım dedimBir de şu dikkatimi çekti. Tezeller AutoBus LF1200 ile Akia Ultra LF 12'nin aynı başlık altında olması daha iyi olur.
Bu arada fikirlerinizi de belirtebilirsiniz.Fotoğrafları göndermek benim için biraz daha uzun sürecek. Modeller üzerinden ayırmak beni uğraştıracak. Bir de şu dikkatimi çekti. Tezeller AutoBus LF1200 ile Akia Ultra LF 12'nin aynı başlık altında olması daha iyi olur.
Citiport konusunda haklısın. Ona bir şey düşüneceğim. Ya Özel Halk Otobüsü olanı sileceğim ya da ana citiport ile birleştireceğim. Onun dışında Hem ÖHO Fotoğraflar başlığı hem de ilgili markanın başlığına paylaşarak spam yapmış olmazsınız. (aynı fotoğrafı 2 farklı konuya paylaşabilirsiniz sıkıntı olmaz)Anladım. Fakat Isuzu Citiport'ları 3 ayrı başlıkta paylaşırsam (ÖHO fotoğraflar başlığı, ÖHO Citiport fotoğraflar başlığı, Citiport Genel Fotoğraflar başlığı) kendimi sanki spam yapıyormuş gibi düşünebilirim.
Citiport'larda çok fazla başlık oldu.
Fark etmez size kalmış. Nasıl yapmak isterseniz. Yeni başlıkta açabilirim GD-272 LF başlığına atabilirsiniz sorun yok benim içinElimde yüksek tabanlı GD-272 fotoğrafı var ancak uygun başlık yok. Bunu GD-272 LF başlığına atsam sorun olur mu?
Emre kaptan iş başında
Ellerine sağlık benim aracımmmBu fotoğraf @Mert. Bey'e gelsin.
Arşivimden 31 hattındaki: B-1507Ekli dosyayı görüntüle 80635
28 Şubat 2022 - Kuyumcukent
Arkadaşlar 17 Mayıs 2022'de buna okuldan sonra gitmiştim o gün ulaşım sevdam başlamış olduEkli dosyayı görüntüle 80639
İlk otobüs sevdam bu araçla başladı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.