A-3 grubunun aylık ortalama 600 bin lira civarında fatura kestiğini öğrendim. Allah bereket versin güzel para 

mercdes görünümlü akia tam türk işi olmuş
Hangi markaya aitse orada paylaşabilirsiniz hocamKokpitten bir fotoğrafım var atabiliyormuyum hocam @Rick Grimes
Otokar hocamHangi markaya aitse orada paylaşabilirsiniz hocam
Evet hocam araca yakışmışsınızNasıl cıkmışım hocam yakışmıyım otokara
Hocam tm bir şöför gibi çıkmışsınız gömlek çok yakışmış otokar ayrı hava vermişNasıl cıkmışım hocam yakışmıyım otokara
Valla hocam keşke Akia'da cektirebilseydim aklıma gelmediEvet hocam araca yakışmışsınız
Hocam yaşımı doldurmam lazım olabilmem için normalde Yaptaş A.Ş ve Sauna istiyor beniHocam tm bir şöför gibi çıkmışsınız gömlek çok yakışmış otokar ayrı hava vermiş
Hocam araç sahibi tanıdıklarınız mı varHocam yaşımı doldurmam lazım olabilmem için normalde Yaptaş A.Ş ve Sauna istiyor beni
Evet var hocam bir sürü şirketten Ama yaptaş ile daha yakınımHocam araç sahibi tanıdıklarınız mı var
abi senden tam şöför olurmuşEvet var hocam bir sürü şirketten
Evet olur benden tam yakışıyorumabi senden tam şöför olurmuş)
nasıl yani abi 4 yılEvet olur benden tam yakışıyorumama yaş sıkıntı bea 4 yıl
24 yaş ve üstünü alıyorlar Birde D yada E olması lazımnasıl yani abi 4 yıl
Otobüs tarzı araç larda 24 yaşında ehliyet alınıyornasıl yani abi 4 yıl
o zaman ileride inşallah24 yaş ve üstünü alıyorlar Birde D yada E olması lazım
İnşallah hayırlısıyla 2029'da şöfor olacağımo zaman ileride inşallah
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.