Evet 1683(97T) 1686(31) 1643(31) hatlarındaki seferlerini tamamladıKültür Üniversitesi durağındayken önümden A-1683,A-1686,A-1643 hatsız olarak geçti parketmeye gidiyorlardı
Evet 1683(97T) 1686(31) 1643(31) hatlarındaki seferlerini tamamladıKültür Üniversitesi durağındayken önümden A-1683,A-1686,A-1643 hatsız olarak geçti parketmeye gidiyorlardı
Cünkü 1 tık eski diğerlerinden A-1525 gibiA-1643'ün arkası neden diğerlerinden değişik bu arada?
Daha bilemiyorum hocamHayır tahmin etmeye calış.
Rick Grimes hocamız söylesin veya 59Yunus34Daha bilemiyorum hocam
Sohbet yaratabileceğinden dolayı bunu buraya taşıdım diğerini bıraktım@Rick Grimes Pardon hocam oraya atılmıyormuydu bu BMC procity ya bunlar
Anladım burada konuşalımSohbet yaratabileceğinden dolayı bunu buraya taşıdım diğerini bıraktım
Evet doğruu bildinYaptaş A.Ş garajı
Çok geciktim söylemek için. Kopya çekmiyorum. Yaptaş garajı.Ekli dosyayı görüntüle 80645
Burayı bilen bilir arkadaşlar hangi şirketin garajı olduğunu
Doğru öğrenmiş herkesÇok geciktim söylemek için. Kopya çekmiyorum. Yaptaş garajı.
2012 Model araç ama görüntü olarak makyajlanması sayesinde hiç 2012 gibi durmuyorEkli dosyayı görüntüle 80649
Atakent bölgesinin sürekli arıza veren aracı.
Evet arac normalde 2012 model ama makjayla Ön 2017 Arka 20122012 Model araç ama görüntü olarak makyajlanması sayesinde hiç 2012 gibi durmuyor
1-2 ay ve öncesi giderken hep hava atıyordu ama geçen gördüm onu sanki atmıyordu.Bi ara muayeneden kalmıştı o zaman tamir edildi sanırımEkli dosyayı görüntüle 80649
Atakent bölgesinin sürekli arıza veren aracı.
Yapmış olabilirler aracı1-2 ay ve öncesi giderken hep hava atıyordu ama geçen gördüm onu sanki atmıyordu.Bi ara muayeneden kalmıştı o zaman tamir edildi sanırım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.