C-1752 yatan TCV'den 2 gün önce sinyal alınmış
Yalnız ben buradan başka yere paylaşım yapamam asıl başlık burası çünkü sakın mesajlarımı silme.Bu başlığı küçük molayla kesiyorum kusuruma bakmayın.
Tüm modeller için başlık açtım. Bu yere paylaşım yapmaya devam edebilirsiniz fakat sizden küçük ricam var burada paylaştıktan sonra ilgili başlığa da paylaşırsanız çok mutlu olurum
Yok abi silmem o konu hep devam edecek. Orada paylaşım yapmaya devam edin aksatmayın bende oradan devam edeceğim. Diğer açtığım başlıklar sizin isteğinize bağlı. İsterseniz paylaşırsınız istemezseniz paylaşmazsınız. Ben kendi fotoğraflarımı paylaşırken iki başlıklara da paylaşarak yaparımYalnız ben buradan başka yere paylaşım yapamam asıl başlık burası çünkü sakın mesajlarımı silme.![]()
Oradaki C'yi A yapalım hocam@hat.76o o zaman K.çekmece bayideki iki araç A-277 ile C-366
Hayır Dün Gözümle Gördüm Küçükçekmece Bayisi Orası . İçeride A-277'nin yeni aracı ve A-128 ile A-382'nin eski araçları vardı.A-277 gibi durmuyor ayrıca burası Küçükçekmece bayisi değil karşı yakada ki Isuzu bayisi
Biz onu her hâliyle seviyoruzEkli dosyayı görüntüle 80649
Atakent bölgesinin sürekli arıza veren aracı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.