Tamponu da kırıktı, düzelmiş.
Evet onuda hallettiler ama bugün sarj dinamosu+Ayna+CamTamponu da kırıktı, düzelmiş.
Bugün o aracın tatilli günü, yarın 303B çalışacak. Yeni aracıyla ilk defa 303A dışında bir hatta çalışacak. A-914 de öyle. Ancak arada 9 araç var. Mal sahibi aynı. İkisinin de eski araçları 2014 Cobra.A-925 ne zaman değişti ?
Bu otobüsün filo numarası kaç acaba?Arka tarafı kodsuz ve logosuz ilk defa görüyorum. Kaza falan mı yaşadı acaba?
C-171Bu otobüsün filo numarası kaç acaba?![]()
Far açılmasın diye çivilenmiş. Normalde bunların farları Ikarus'lardaki gibi yana açılır.
farı sürtmüş
sanırım saatiniz 1 dakika ileriDün Otokar olan tüm Araçlara bugün görev verilmemiş
Ekli dosyayı görüntüle 82484 Ekli dosyayı görüntüle 82485 Ekli dosyayı görüntüle 82483
Evet ya öyle bir sorun var sanırımsanırım saatiniz 1 dakika ileri
ben de birkaç saniye önce gözüküyorlarEvet ya öyle bir sorun var sanırım
Benim bilgisayarla alakalıdır muhtemelen. Hep böyle birkaç saniye sonra veya birkaç dakika sonra olarak gözüküyorben de birkaç saniye önce gözüküyorlar
Dün Otokar olan tüm Araçlara bugün görev verilmemiş
Ekli dosyayı görüntüle 82484 Ekli dosyayı görüntüle 82485 Ekli dosyayı görüntüle 82483
HO plakası gelmeden çalışamıyorlar mı ki? 76O ve BN1 gibi yüksek yolculu hatların araçları. 3 araç eksik olması fark yaratır yerlerine araç verilmediyseHO Plakası bekliyorlar . Şuan o plakalar geçici
güzel kardeşim benim C.043 'ün şimdilik yeni araç aldığı falan yok araç hacizli araç zaten daha sonra yeni araç alacak.C-043'ün yeni aracı burada gözükmekte![]()
Ekli dosyayı görüntüle 82521
C-043'ün yeni aracı burada gözükmekte
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.