Bu A-1528 şoförü nasıl düşünmüş böyle ya 2025 procity TR veya İsuzu alaydıA-1528 2012 model Otokar Kent 290LF olan aracını 2015 model BMC Procity ile değiştirmiştir
Bu A-1528 şoförü nasıl düşünmüş böyle ya 2025 procity TR veya İsuzu alaydıA-1528 2012 model Otokar Kent 290LF olan aracını 2015 model BMC Procity ile değiştirmiştir
Birkaç güne arıza vermeye başlayınca pişman olabilirBu A-1528 şoförü nasıl düşünmüş böyle ya 2025 procity TR veya İsuzu alaydı
Söz veremem fakat olabilir. 35 KocaMustafaPaşa hattındaymış orası biraz ters bana ve araç 2012 Model Temsa gözüküyor yanlış kaydedilmediyse emin misin bu kod olduğuna@Rick Grimes B-1519'un fotoğrafını çekebilir misiniz acaba
Umarım aldığına pişman olur arızaları cekecek yoksa aracın devamlıBirkaç güne arıza vermeye başlayınca pişman olabilir
Hangi hattasın şuan?
Yok hocam o kadar değil. Mal sahibi kazasız belasız hayırlı bir şekilde istediği kadar kullanır umarımUmarım aldığına pişman olur arızaları cekecek yoksa aracın devamlı
Biliyorum hocam'da Hayırlı olsun kazasız belasız ama yeni model varken eski nedirYok hocam o kadar değil. Mal sahibi kazasız belasız hayırlı bir şekilde istediği kadar kullanır umarım
Fotoğrafı 1 saat önce abim atmıştı. O çekti 89F veya 76O'dur tahminimceHangi hattasın şuan?
Para durumunu bilemeyiz. Belki de en iyi seçenek buydu. Herkesin 0 km araç almaya durumu yetmiyor maalesefBiliyorum hocam'da Hayırlı olsun kazasız belasız ama yeni model varken eski nedir
89F olabilirFotoğrafı 1 saat önce abim atmıştı. O çekti 89F veya 76O'dur tahminimce
Doğru mesela 20 tane BMC 1 temsa değişmek kaç liraya patlar düşün yaniPara durumunu bilemeyiz. Belki de en iyi seçenek buydu. Herkesin 0 km araç almaya durumu yetmiyor maalesef
Avenue doğru ama plus değil 2014 modelAvenue Plus
Temsa AvenueEkli dosyayı görüntüle 80930
Model tahmin edin
Evet A-1714Temsa Avenue
Ben bir an Capacity sandım tutma direklerinden.Ekli dosyayı görüntüle 80930
Model tahmin edin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.