Yok A-1510 7. oldu daha sekizinciye gelmedik hocam. Bu şekilde değişeceği kesin olan A-1504 ve A-1751 kaldı8. geliyor benceA-1510 %99 Otokar %1 Mercedes
Yok A-1510 7. oldu daha sekizinciye gelmedik hocam. Bu şekilde değişeceği kesin olan A-1504 ve A-1751 kaldı8. geliyor benceA-1510 %99 Otokar %1 Mercedes
O zaman bu işi size bırakıyorum hocam . Beni ümitlendirin lütfen ihtiyacım varBayiyi diyorsan bugün gideceğim. 1-2 saat sonra. Bana yakın yerde. Sana uzaksa boşuna gitme istersen ama sen bilirsin tabiki
Belli ki toplu 0 KM Otokar Alımı olmuş. Diğer araçlarda sırasıyla sıfır Otokar olacaktır (A-1504 ve A-1751)Yok A-1510 7. oldu daha sekizinciye gelmedik hocam. Bu şekilde değişeceği kesin olan A-1504 ve A-1751 kaldı
Umarım inşallah. Bence alındıysa İUAŞ değil yine ÖHO almıştırO zaman bu işi size bırakıyorum hocam . Beni ümitlendirin lütfen ihtiyacım var![]()
Evet 1.5 haftadır duruyor2 Citiport mu vardı bayide
24 Ağustosta atmışım mesajı. 8 gün geçmişKüçükçekmece İsuzu Yetkili Satıcıda satın alınmamış 2 yeni makyajlı kasa vardı. Kod yapıştırılmamıştı. Belki A bölgesine iki tane daha gelebilir
Ekli dosyayı görüntüle 78945
131YS alsa çok güzel olur2 Citiport mu vardı bayide
Anadolu yakasına Küçükçekmecedeki bayi bakmaz bence. Bu bayidekiler Avrupaya bakıyordur. C-228 hiç buraya gelmedi mesela ama A-116, A-128 ve A-382 gelmişti131YS alsa çok güzel olur
Anadolu Yakasına Gelen Citiport'lar Ya Fabrika Çıkışlı Geliyordur ya da Oradaki Bir Bayiden. Ayrıca Karşı Yakadaki Araç Değişimleri Burada Yapılmadığı için Karşı Yakaya Burdan Araç Gelmez Diye DüşünüyorumAnadolu yakasına Küçükçekmecedeki bayi bakmaz bence. Bu bayidekiler Avrupaya bakıyordur. C-228 hiç buraya gelmedi mesela ama A-116, A-128 ve A-382 gelmişti
Zaten Elit Karayolu Otokar ve Mercedes-Benz'le Anlaşmış . Savaş Petrol BMC ile. Karşı Yakaya Gidecek Araç Olmadığına Göre Ya İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. Aldı ya da Yeni İST ÖHO ki Yeni İST ÖHO Genelde Yeni Araç Alımı Yapmadığı İçin Tek Nokta İstanbul Halk Ulaşım A.Ş.ÖHO esnafına kesin giderde bakalım hangi bölgeye. İUAŞ almaz bence
Valla biraz daha devam ederse bende yaşayamayacağım nedir bu ya 76O full Otokar BN1 full Otokar yaşanmaz hâle geldi iyice@Atabey o bölgede yaşayamaz valla
Temsalara şükreder hale geldikValla biraz daha devam ederse bende yaşayamayacağım nedir bu ya 76O full Otokar BN1 full Otokar yaşanmaz hâle geldi iyice
Valla Temsalar daha çok sarıyordu çukurda zıplıyordun titriyordun motor sesini nerede görsen tanırdınTemsalara şükreder hale geldik
Bedava trambolin hizmeti veriyordu araçlarValla Temsalar daha çok sarıyordu çukurda zıplıyordun titriyordun motor sesini nerede görsen tanırdın![]()
Ve bir duruşu vardı Temsalar ınBedava trambolin hizmeti veriyordu araçlar
TrambolinSABedava trambolin hizmeti veriyordu araçlar
Aynısı ya Her yerde otokar var bıktım binmek istemiyorum zorla biniyorum bıktımValla biraz daha devam ederse bende yaşayamayacağım nedir bu ya 76O full Otokar BN1 full Otokar yaşanmaz hâle geldi iyice
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.