Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok A-1510 7. oldu daha sekizinciye gelmedik hocam. Bu şekilde değişeceği kesin olan A-1504 ve A-1751 kaldı
Belli ki toplu 0 KM Otokar Alımı olmuş. Diğer araçlarda sırasıyla sıfır Otokar olacaktır (A-1504 ve A-1751)
O zaman bu işi size bırakıyorum hocam . Beni ümitlendirin lütfen ihtiyacım var 🤣
Umarım inşallah. Bence alındıysa İUAŞ değil yine ÖHO almıştır

131YS alsa çok güzel olur
Anadolu yakasına Küçükçekmecedeki bayi bakmaz bence. Bu bayidekiler Avrupaya bakıyordur. C-228 hiç buraya gelmedi mesela ama A-116, A-128 ve A-382 gelmişti

Anadolu yakasına Küçükçekmecedeki bayi bakmaz bence. Bu bayidekiler Avrupaya bakıyordur. C-228 hiç buraya gelmedi mesela ama A-116, A-128 ve A-382 gelmişti
Anadolu Yakasına Gelen Citiport'lar Ya Fabrika Çıkışlı Geliyordur ya da Oradaki Bir Bayiden. Ayrıca Karşı Yakadaki Araç Değişimleri Burada Yapılmadığı için Karşı Yakaya Burdan Araç Gelmez Diye Düşünüyorum

ÖHO esnafına kesin giderde bakalım hangi bölgeye. İUAŞ almaz bence
Zaten Elit Karayolu Otokar ve Mercedes-Benz'le Anlaşmış . Savaş Petrol BMC ile. Karşı Yakaya Gidecek Araç Olmadığına Göre Ya İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. Aldı ya da Yeni İST ÖHO ki Yeni İST ÖHO Genelde Yeni Araç Alımı Yapmadığı İçin Tek Nokta İstanbul Halk Ulaşım A.Ş.

Geri
Üst Alt