Şu yere yakın koltuklar mı ? Bence onlar çok basık içeriye , ben oturursam kalkamam bidahaYatay koltuklu yeni kasa otokarlarda en iyi koltuk en ön koltuğa yakın olan yatay koltuktur

Şu yere yakın koltuklar mı ? Bence onlar çok basık içeriye , ben oturursam kalkamam bidahaYatay koltuklu yeni kasa otokarlarda en iyi koltuk en ön koltuğa yakın olan yatay koltuktur
Hayır, onlar (senin dediğin) bizde solo 19 otokarlardaO tek koltuklu koltuk biraz daha geniş koltuklar mı? Kışın 48A’da bir tane orta yaşlı bağyanla o koltuğa sıkışmıştık otobüs hıncahınç doluydu
Evet. Basık değiller yanında da bagaj tepsisi var ona kolunu dayarsın yahut bir şeylerini koyarsınŞu yere yakın koltuklar mı ? Bence onlar çok basık içeriye , ben oturursam kalkamam bidaha![]()
Evet ama benim boyum biraz kısa . Bagaj tepsisine kolumu rahat koyamıyorumEvet. Basık değiller yanında da bagaj tepsisi var ona kolunu dayarsın yahut bir şeylerini koyarsın
Bizde basıklık sadece Doruk 220Le'lerde varEvet ama benim boyum biraz kısa . Bagaj tepsisine kolumu rahat koyamıyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.