Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Otokar'ın tasarımının değişmemesinin dezavantajı bu uzaktan bakınca acaba eski model mi yeni model mi anlayamıyorsun sonuçta 2010 model olanı da 2025 model olanı da aynı tasarım. Mesela 6-7 ay önce Çamlıca Camisinin merdivenlerinden indim ve karşıya geçip peronların oradan 320'ye binip Ümraniye Metroya gideceğim en önde 320 tabelalı Otokar'ı görünce içimden inşallah C-161'dir dedim C-161'de o zamanlarda daha aracını yeni aldığı zamandı. Otobüse yaklaşıp C-199(2012 model) olduğunu görünce de hayal kırıklığına uğramıştım.

Otokar'ın tasarımının değişmemesinin dezavantajı bu uzaktan bakınca acaba eski model mi yeni model mi anlayamıyorsun sonuçta 2010 model olanı da 2025 model olanı da aynı tasarım. Mesela 6-7 ay önce Çamlıca Camisinin merdivenlerinden indim ve karşıya geçip peronların oradan 320'ye binip Ümraniye Metroya gideceğim en önde 320 tabelalı Otokar'ı görünce içimden inşallah C-161'dir dedim C-161'de o zamanlarda daha aracını yeni aldığı zamandı. Otobüse yaklaşıp C-199(2012 model) olduğunu görünce de hayal kırıklığına uğramıştım.
Sadece 2025 modelin hat tabelasının oraya bir kamera koydular. 2025 model olduğu anlaşılıyor. 2016 sonrası tüm modeller dümdüz aynı 2024'e kadar

Sadece 2025 modelin hat tabelasının oraya bir kamera koydular. 2025 model olduğu anlaşılıyor. 2016 sonrası tüm modeller dümdüz aynı 2024'e kadar
2013 ile 2025 model arasında yalıtım farkı var bence. 2013 modelinde full yalıtım var. İ.E.T.T paket olduğu için daha donanımlı ayrıca.

Bence değil BMC Otokar ve mercedes cobradan kat kat daha iyi
Bencede. 2025 Cobraya Üsküdarda geçenlerde ilk defa binmiştim. Araç dıştan çok yakışıklı duruyor fakat içerisinde sanki 2025 modele göre eksik bir şeyler var. Mesela duracak yazısı led değil yuvarlak 2010lardan kalma kırmızı. İç tasarımı güncel durmuyor. 2025 modele daha özen gösterebilirlermiş. Performansı hakkında bir bilgim yok

En yeni kasa Cobra'ya 2 kez bindim birinde Şirinevler'den Pazartekke'ye giderken 82 hattında A-143(bölgesinde tek) bir kere de Marmara İlahiyat Fakültesinin oradan Üsküdar'a giderken 12A hattında C-488'e binmiştim. En iyi özelliği daha eski olan Cobra'larda olmayan alçak koltuğun olmasıydı bence.

98H Grubunun yaşlı üyelerinden biri olan 2012 Güleryüzlü A-1534 Atatürk Mahallesi Peronlarında Deplase yemiş ve tüm seferleri iptal. Acaba yeni araç olarak ne alacak

Daha dün gördüm 4.Etap’ta.Son görüşümüzmüş demek ki.Zaten sürekli arıza yapıp duruyordu.Bir farklılık yapıp bizi şaşırtsın ve yeni kasa Isuzu almış olsun.Isuzu almıyorsa A-1533 gibi Mercedes alsın.

Bu A-1533’te bir türlü gelemedi 98H’a.5 gündür 92Ş çalışıyor.Gelse de bir siftah yapsak.😃

Vay A-1661’de değişiyormuş.Güzel haberlerin devamını bekliyoruz.

A-1662,B-1820,A-1728,A-1512,A-1527

Bunların da en kısa sürede değişmesi dileğiyle.
Ben A-1661'in şuan değişeceğini sanmıyorum. Aracı sanayinin orada çektim yatıyordu. Çektikten 2-3 saat sonra ikitelli garajına gitti. Benim fikrim Muayene tarzı bir şey olabilir. Değişirse şaşırırım şahsen. Aracın son anını çekmiş olurum

Ben A-1661'in şuan değişeceğini sanmıyorum. Aracı sanayinin orada çektim yatıyordu. Çektikten 2-3 saat sonra ikitelli garajına gitti. Benim fikrim Muayene tarzı bir şey olabilir. Değişirse şaşırırım şahsen. Aracın son anını çekmiş olurum

Olabilir.Şu anda konumu Dolapdere Sanayi Sitesi gözüküyor.Muhtemelen değişmemiş.

Ben de zaten Yusuf paylaşmış diye değişeceğini düşündüm.👍

A-1005 uzun süredir çalışmıyor.Bilgisi olan var mı ? Bir ara Tezeller aracı 5.Etap 2.Kısım Misstanbul Evlerinin orda yatıyordu.

Bir başka Tezellerin kaderine terk edilmesi... A-1563'ten daha kötü durumda. Tüm logoları, kodları, plakaları sökülmüş bekliyor

A-1005 -> 2012 Tezeller AutoBus LF1200

Ekli dosyayı görüntüle 89012

Ekli dosyayı görüntüle 89011

30.10.2025 12:00 - İkitelli
A-1005 uzun süredir çalışmıyor.Bilgisi olan var mı ? Bir ara Tezeller aracı 5.Etap 2.Kısım Misstanbul Evlerinin orda yatıyordu.
Yukarıya 30 Ekimde çektiğim fotoğrafı bırakıyorum abi. Kod, logo, plakası sökük bir şekilde 1 aydan fazladır ikitelli garajının oradaki benzinliğin yanındaki küçük ara sokakta yatıyor

Geri