Var. Şoförü veya mal sahibi düzgün kullanamıyorsa temizliğini bakımını yapamıyorsa yada yolcular afedersin hayvan gibi otobüse binip iniyorsa bu dediklerin tabiki de olur. Aynı zamanda bölgeden bölgeye de değişir bu durum. Şimdi bak beni yanlış anlama yenidoğan ümraniye çekmeköy vs bu bölgeleri az çok biliyorum yolcular çok hor kullanıyor otobüsleri. A-886 A-896 ikisi'de aynı mal sahibinin git bak bakalım arabalarda tek bir çürümeye dair iz ve trim sesi varmı? Hadi onu geçtim fuar arabası A-919'a bak birde? Neden her soru sorulduğunda laf sokmak için elinden geleni ve daha fazlasını yapıyorsun? Ortalığı karıştırmada üstüne yok maşallah. Yazmayayım susayım diyorum site sahiplerine moderatörlerine karşı düzgün durayım diyorum ama sen anlamıyorsun ki bazı şeyleri kardeşim. Hiçbir araba mükemmel de değildir, kötü de değildir. Senin bahsettiğin olay kullanım ile alakalı bir durum. Gidip markaya suç atma yani okey? Sen gelirsin arabanın motorunu veya şanzımanını eleştirirsin seni anlarım eyvallah derim tamam bu kardeşimiz marka ile alakalı şunu şunu eleştiriyor ama sen gidip kullanıcı hatası olan bir şeyi söylüyorsun burada. Yanlış bu....