Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (Öhö)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cobralar gariptir anadolu yakasının dışarılarında daha sık rastlanabilen bir araç. hatta ileri gidiyorum ve diyorum ki kartal ve berisinde bir otokar görülür bir güleryüz. avrupa yakasında bol bulunan ve görsem tüküreceğim türden bir araç olan eski kasa procity'i bizim oralarda görünce değişik geliyor çok yok çünkü 500T ve 130Ş dışında bir de genelde modifiyeli (kozmetik) oluyorlar avrupa yakasındakilere göre, türk bayrağı maşallah yazıları falan
Kayışdağı , Yenidoğan taraflarında BMC ve Cobra çok var

A-1752 ne alacak acaba
Varsayım: Yenibosna peronların arkasındaki sitede yatan otokar gördüm. Sadece tahmini kodu okunmuyor otokar gibi ama umarım değildir

IMG_20250827_185602.jpg

1752 Otokar Almış Olabilir Ama Görseldeki Araç 1752 Olamaz . 1752'nin Sahibi Aracı Güngören'e evinin önüne bırakıyor
Kalıcı bırakma değildi hocam. Ben Yenibosnadayken konumuna bakayım dedim peronların arkasında gösteriyordu bakarak gittim

Neyse aracı otokar olmasında ne olursa olsun

Tek katlı aynasız Akia olsun (!) :ROFLMAO:
Ona bile razıyım ya. Her 2025 model araç alan Otokar aldı. Bundan bir 5-10 yıl sonra şuan Temsalar sardı hemen değişsin nasıl diyorsak Otokarlar içinde aynısını diyeceğiz

Ona bile razıyım ya. Her 2025 model araç alan Otokar aldı. Bundan bir 5-10 yıl sonra şuan Temsalar sardı hemen değişsin nasıl diyorsak Otokarlar içinde aynısını diyeceğiz
İOAŞ dönemi ,Temsa'ların prime dönemiydi. Filo ile alım yapılmıştı.

Ön yukarda kamerası var 2025 model olması lazım ve sitede orada araç göstermiyor A-1752 değilsede başka bir yeni araç olabilir
İptal olan seferlerinden son ikisini yapacak. Evimin oradaki duraktan geçerken üşenmezsem çıkar bakarım

Ekran görüntüsü 2025-08-27 201041.png

Zaman çok hızlı akıyor ya nerden Nerelere bu zamanlarda öve öve bitiremediğim araçlar 5-10 yıl sonra gözümüzde hurda gözükecek 🫤

Zaman çok hızlı akıyor ya nerden Nerelere bu zamanlarda öve öve bitiremediğim araçlar 5-10 yıl sonra gözümüzde hurda gözükecek 🫤
Aslında Otokar'ı kötülüyormuşum gibi gözükmesin yanlış anlaşılmasın. Ben çeşitliliği seviyorum. En sevdiğim marka Isuzu fakat Tüm araçlar Isuzu olsa ondan da sıkılırım. 100 tane Otokar olacağına, 40 Otokar 30 Mercedes 15 Isuzu 10 Güleryüz 5 BMC olsun mesela.

Eski Otokarı benim sevdiğim kadar kimse sevemez. Minibüste bile Magirus ve M2010 favori minibüslerimdi. Kent 290LF modelinden bahsetmiyorum bile ama her alınan 2025 model araç Otokar olunca marka hafif sıkmaya başladı

Geri
Üst Alt