Bu araç CNG'den dönme miymiş ben fabrika çıkışlı dizel sanıyordumAraç CNG den dönmesine rağmen performanslıydı klimasıda iyi idi ben tcvnin şöför mahallinide beğeniyorum biraz Man'
a benziyor
Bu araç CNG'den dönme miymiş ben fabrika çıkışlı dizel sanıyordumAraç CNG den dönmesine rağmen performanslıydı klimasıda iyi idi ben tcvnin şöför mahallinide beğeniyorum biraz Man'
a benziyor
Volvo metrobüs konusunda uzman marka. Alçak tabanlı metrobüsünü İstanbul'da görmek isterimKeşke Türkiyeye Solarıs Volvo falan otobüs fabrikası kursa da onlar da öhoya satış yapsalar yine Iveconun Türkiyede üretilen Streetway modelinin de satışı yapılsa keşke Öholere
Araç hep TCV imiş sanırım. En azından seferlere dönüyor. Olumlu olarak bakarsak +1 araç daha demek bu.Kırmızı koltuklu eski duruyordu. Kapıları da açıktı. Belki sisteme yanlışlıkla TCV olarak işlenmiş olabilir araç değişimi olmayabilir. Yani inşallah böyledir tek mantıklı açıklaması böyle
A-1636 değil bu arka tarafı Cnglilerde farklı.Hem orijinal ayna var.C-497,493 ün falan eski aracı olabilir sanarsamEsenler Sanayi Sitesi'nde tüm kodları, plakaları, logoları sökülmüş MAN vardı. Hangi araca ait olduğuna dair fikrim yok. Acaba hurda mı olacak yoksa başka bir şehire mi gidecek
Ekli dosyayı görüntüle 79099
Evet Dizel bu cng tankı yok A-1636 CNG'li olduğu aklıma gelir gelmez mesajı düzenledim değil o.A-1636 değil bu arka tarafı Cnglilerde farklı.Hem orijinal ayna var.C-497,493 ün falan eski aracı olabilir sanarsam
Şoförü orda oturduğu için hocam,peki 2025 miydi araçA-1866'nın yanı sıra A-1865'te 2015 Model Temsa Avenue LF aracını Otokar Kent LF ile değiştirmiş. 2015 Model Temsalar hızla değişirken 2012-13'ler hala hizmetteler. A-1865 eski aracıyla bugün 98D hattında hizmet vermiş
Ayrıca anlamadığım bir diğer husus. Plakası bile takılı olmayan sıfır araç neden mahallede park halinde duruyor.
Ekli dosyayı görüntüle 79141
Ekli dosyayı görüntüle 79142
Kaç model olduğunu bakışla anlayamıyorum hocam. O kadar detay bilgim yok fakat hattın yazılı olduğu tabelanın üstünde tam ortada kamera gibi bir şey vardıŞoförü orda oturduğu için hocam,peki 2025 miydi araç
Aracın tepesinde bir kamera varsa 2025 model demektir hocamKaç model olduğunu bakışla anlayamıyorum hocam. O kadar detay bilgim yok fakat hattın yazılı olduğu tabelanın üstünde tam ortada kamera gibi bir şey vardı
Sıfırı 2013 model gibi durduğu için normalKaç model olduğunu bakışla anlayamıyorum hocam. O kadar detay bilgim yok fakat hattın yazılı olduğu tabelanın üstünde tam ortada kamera gibi bir şey vardı
Otokara özel değildi aslında. Herhangi bir aracı bakarak kaç model olduğunu çıkaramam. En fazla yeni veya eski kasadır diyebiliyorumSıfırı 2013 model gibi durduğu için normal![]()
2040larda bile bu tasarım kalıyormuşSıfırı 2013 model gibi durduğu için normal![]()
C-380 yeni kasa güleryüz almıştır plakası yoktur hayırlı olsun giderken gördüm
C-380 2015MODEL GÜLERYÜZ COBRA GD-272 LF olan aracını 2.el uzay kasa GÜLERYÜZ COBRA GD-272LF ile yenilenmiştir
Bu araç 2025 model olmasına rağmen Plus modeli değil neden anlayamadımA-1755 - 2025 Procity TR
Bir garip geldi zaten. Şoför kabini gereksiz büyük gibiydi ve araca bindiğimde ön tarafın dar olduğunu hissettim ama kliması çok iyidiBu araç 2025 model olmasına rağmen Plus modeli değil neden anlayamadım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.