C-1504, D-023'ün eski aracını almış 2017 model Güleryüz Cobra olarak
Küçükköy'deydim bugün. Bu hafta hep orada oldum.@59Yunus34 Bakırköydemisin bugün
Isuzu bayağı geliştirdi. Araçlar çok sağlam ve lüksÖrnek oto ve tuzla grubu durmak bilmiyor
C-436 ve C-474 0KM isuzu citiport hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
Bugün isuzu örnek oto satış müdürü mürsel gülkanat bey ile konuştum. 26 model isuzu citiport alımında değişen özelliklerden alkolmetre, kamera sistemi ve şoför kabinin'den bahsetti. Bildiğiniz üzere A-895'in citiport'unu sayfamda paylaştığım zaman açıklamada teknik özellikler kısmında alkolmetre ve kamera sistemi (hazırlık) standart olarak belirtmiştim. Şoför kabini için'de değişikliğe gidildiğini söyledi. Bu 3 özellik 26 model isuzu citiport araçlarda standart olarak müşterilere sunulabilir. Şuanda deneme aşamasındalar dedi.
89A ya da 76O bölgesine de geçebilirA-1546 Elit Karayolu Yolcu Taşıma olmuştur. Sanırım 15BK bölgesinde çalışacak.
Çokta sağlam değil bi kaç sene içinde kasası çürümeye başlıyorIsuzu bayağı geliştirdi. Araçlar çok sağlam ve lüks
Kaç tane sıfır isuzu kasası'nın çürüdüğüne şahit oldun kardeşim canlı canlı gördün mü?Çokta sağlam değil bi kaç sene içinde kasası çürümeye başlıyor
MaalesefBöylece 1 "Mercedes." daha gitmiş oldu ne yazık ki.★★★
Genelde bu tip düşük model araçlar bizim bölgeye çok uğramaz . şu aralar zeytinburnu bölgesinde değişimler yaşanıyor belki oraya gidebilir . Bizde araç eksikliği yok şuanA-1546 Elit Karayolu Yolcu Taşıma olmuştur. Sanırım 15BK bölgesinde çalışacak.
Evet Gördüm C860 mesela 2022 model citiport hem kasa çürümeye başlıyor hemde araçta her sabah böcekler fing atıyor. Ayriyeten trim sesi de her modelinde eksik olmuyor.Kaç tane sıfır isuzu kasası'nın çürüdüğüne şahit oldun kardeşim canlı canlı gördün mü?
Yeni kasalar için konuşmuştum.Çokta sağlam değil bi kaç sene içinde kasası çürümeye başlıyor
Yani araç çürümesinde çalıştığı bölgenin ve yolcuların da etkisi olduğunu düşünmekteyim örneğin 146 bölgesindeki araçlara bakın 0 alınan A-1539 ile A-1663 bile arıza yapmaya başladı Sultanbeyli de keza aynı şekilde ordaki araçlar hemen çürümeye başlıyor artık yoldan mı yolculardan mı bilmiyorum bölgeye göre de aracın çürümesi değişiyor benceEvet Gördüm C860 mesela 2022 model citiport hem kasa çürümeye başlıyor hemde araçta her sabah böcekler fing atıyor. Ayriyeten trim sesi de her modelinde eksik olmuyor var mı başka soru?
146 bölgesinde en yeni araç bile arızalanır. O kadar dolu oluyor ki araçlar. Yani kısacası 146 bölgesindeki araçlar haftada en az 1 kere arızalanıyor. 142 bölgesi için de aynı durum geçerli.Yani araç çürümesinde çalıştığı bölgenin ve yolcuların da etkisi olduğunu düşünmekteyim örneğin 146 bölgesindeki araçlara bakın 0 alınan A-1539 ile A-1663 bile arıza yapmaya başladı Sultanbeyli de keza aynı şekilde ordaki araçlar hemen çürümeye başlıyor artık yoldan mı yolculardan mı bilmiyorum bölgeye göre de aracın çürümesi değişiyor bence
Sadece Sultanbeyli olarak düşünmemek lazım ısuzu çok narin bir araba çok çabuk kırılıyor. Her bölgede de aynı bu durumYani araç çürümesinde çalıştığı bölgenin ve yolcuların da etkisi olduğunu düşünmekteyim örneğin 146 bölgesindeki araçlara bakın 0 alınan A-1539 ile A-1663 bile arıza yapmaya başladı Sultanbeyli de keza aynı şekilde ordaki araçlar hemen çürümeye başlıyor artık yoldan mı yolculardan mı bilmiyorum bölgeye göre de aracın çürümesi değişiyor bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.