Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O araçların hepsi yedek parça olarak kullanılıyor araçların hiçbirisi servise çıkmıyor orada yatıyorlar yaklaşık 1 yıldır. Senin gördüğün yerdeki konumda önceden orası yoktu araçlar orada durmuyorlardı arka tarafta sokak arasında bir garaj var bmc gürsoy oto nun ilerisinde çaprazında orada duruyorlardı şimdi oraya çektiler o araziyi gitaş komple satın aldı. C-1761 C-1762 A-1636 man lion's city araçları bile hala orada yatıyor. Askere gitmeden önce fotoğraflarını çekmiştim yanlış hatırlamıyorsam C-1752 nin tcv aracı da orada yatıyordu
Aynen orayı biliyorum da Dışarı kısımda C-1752'nin yeni 2014 Temsasını 1-2 kez görmüştüm. Şimdi sinyal de atmıyor ortadan tamamen kayboldu

Kardeşim araç fabrika servisi olarak çalışıyor beyaza boyadılar aracın son günü fotoğraflarını çekmiştim aracın en güzel yanı İstanbul'daki sayılı belde'lerden biri olmasıydı tutamaçları orjinal gri renkti sıfır motor yapılmıştı arabaya çok temiz bir arabaydı şoförü hep sabitti acil durum olmadıkça başka şoför çalışmazdı arabada sırf araba bakımlı diye her gün sabahtan akşama kadar arabada gezerdim🥺
Teşekkür ettim dostum acaba araç istanbuldamı çalışıyor servis olarak bilgin var mı

20220529_144158.jpg

A-1509 eski aracı olan Otokar Kent 290LF 2011 model ve yanında BMC Procity 2011 Model yan yana.

26 adet Otokar Kent fotoğrafı yükledim. Yükleyemediğim fotoğrafları tekrardan yükledim. Yoruldum. Cidden çok fazla Otokar fotoğrafı çekmişim. İşin ilginç yanı. 98T hattında günde 1 araç çalışıyor. En çok da 98T'den çekmişim. 😁 89S'yi eklemezsek olmaz. Rick Grimes'in hattı. Ama Hat 76O yok maalesef. A-1511 de var Mert.'e özel ama kalitesi iyi değil. A-1867'nin son fotoğraflarını attım. Neler var neler.

Yarın GM-290 LF'leri yüklemeye çalışacağım.

Ama eyvah! Torpilbeyköy Otokar'ları var daha.

26 adet Otokar Kent fotoğrafı yükledim. Yükleyemediğim fotoğrafları tekrardan yükledim. Yoruldum. Cidden çok fazla Otokar fotoğrafı çekmişim. İşin ilginç yanı. 98T hattında günde 1 araç çalışıyor. En çok da 98T'den çekmişim. 😁 89S'yi eklemezsek olmaz. Rick Grimes'in hattı. Ama Hat 76O yok maalesef. A-1511 de var Mert.'e özel ama kalitesi iyi değil. A-1867'nin son fotoğraflarını attım. Neler var neler.

Yarın GM-290 LF'leri yüklemeye çalışacağım.

Ama eyvah! Torpilbeyköy Otokar'ları var daha.
oooo A-1511 ha

Geri