132V ile alakası yok genel olarak diyiyorum.132V’nin yeni halini neden beğenmediniz?
132V ile alakası yok genel olarak diyiyorum.132V’nin yeni halini neden beğenmediniz?
132V ile alakası zaten bölündüğü için pek olmayacaktır güzergah haricinde ne dediğinizi tam anlamadım ama132V ile alakası yok genel olarak diyiyorum.
bu hatta eğer yamulmuyorsam öhö gelmiş, şaşırttı çok öho bulunmaz kurtköy taraflarında normalde133K - 05-08-2025 itibariyle Cumartesi 12 sefer ilave edilmiştir.
Hem 132V hem kısalan, kapanan bütün hatlar için söylüyorum.132V ile alakası zaten bölündüğü için pek olmayacaktır güzergah haricinde ne dediğinizi tam anlamadım ama
Uzun zamandır vardı C-5 Tuzla Grubundan 1 araç cumartesi 2 araç pazar günü çalışıyorbu hatta eğer yamulmuyorsam öhö gelmiş, şaşırttı çok öho bulunmaz kurtköy taraflarında normalde
Alibeyköy dokunulmazlığa sahipLiyakat
500L için en elverişli garj Kâğıthane 50li hatlardan kesip vericekler
yönetim inşallah değişir. alibeyköyün ana aktarma merkezi olarak kalması ama ona alternatif aktarma merkezleri açılıp halkın ihtiyaçlarını gidermesi taraftarıyım. bir yerde de belirtmiştim zatenYönetim değişsin Alibeyköy belası kalkıcaktır
İşin ilginç yanı 133M Kurtköy Garajına bağlıyken 133TM hem Yunus hemde Kurtköy Garajına bağlı, 133M ve 133TM Kurtköy Garajına daha yakın dolayısıyla KM11, KM10, 130T gibi hatlarla birlikte Kurtköy Garajına geçmeli bu hatlar mantıken, 133Ş de öyle Kartala dönmek yerine Kurtköye dönmesi daha mantıklı olacaktır.Araç KM70'de arızalandıktan sonra 133M'ye geçtiEkli dosyayı görüntüle 76413
Bu 50B/50V/TM11/TM12/TM10 hatlarının seferlerinin azalmasının nedeni Savaş Petrol'ün sürekli arızalanan araçlardı. Araçlar geri dönünce sefer eklemesi yapıyorlar.50B -> 03-08-2025 itibariyle Cumartesi 14 sefer, Pazar 14 sefer, Haftaiçi 9 sefer ilave edilmiştir.
Şu an okullar kapalı diye sefer sayısı kuşa çevrildi, biraz daha fazla seferleri oluyor normalde129L'nin akşam seferi olan 17.15'in kıymete bileceğini ve hatta ilerleyen zamanlarda bu sefere ek seferler geleceğini düşünüyorum.
50V’nin bazı seferlerini savaş petrolün araçları yüzünden İETT almıştı diye biliyorumBu 50B/50V/TM11/TM12/TM10 hatlarının seferlerinin azalmasının nedeni Savaş Petrol'ün sürekli arızalanan araçlardı. Araçlar geri dönünce sefer eklemesi yapıyorlar.
Keşke 55B güzergahını izleseydiDeğerli Yolcularımız,
Sizlere sunduğumuz hizmet kalitesini artırmak ve daha erişilebilir bir ulaşım hizmeti sunabilmek amacıyla; 50G Göktürk–Taksim ve 55G Gaziosmanpaşa–Beşiktaş hatlarımız, 9 Ağustos saat 00.00 itibarıyla İstanbullulara hizmet vermeye başlayacaktır.
Bu doğrultuda:
- 55G Gaziosmanpaşa – Beşiktaş Gece Hattı,
Gaziosmanpaşa – Eyüpsultan – Balat – Cibali – Unkapanı – Şişhane – Tarlabaşı – Taksim – Beşiktaş güzergâhında hizmet verecektir.
- 50G Göktürk – Taksim Gece Hattı ise,
Göktürk Köprübaşı Mahallesi – İstanbul Evleri – Hoşdere – Kemerburgaz – Hasdal – Alibeyköy Metro – Miniatürk – Halıcıoğlu – Kasımpaşa – Şişhane – Taksim arasında hizmet verecektir.
Yolcularımıza saygıyla duyurulur.
Kaynak: İETT Duyurular
valla sıkıntı dediğiniz gibiyse gerçekten 50b yi dediğiniz gibi oyuncak ettiler bir ekliyorlar bir azaltıyorlar yarım saatte bir şuanda seferleri buda yetersiz 94y iken daha çok seferi vardı valla birde kapatırken 50b ile daha çok sefer imkani diye acmislardi fıkra gibiBu 50B/50V/TM11/TM12/TM10 hatlarının seferlerinin azalmasının nedeni Savaş Petrol'ün sürekli arızalanan araçlardı. Araçlar geri dönünce sefer eklemesi yapıyorlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.