Tema düzenleyici

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cidden saçmalıyorlar. Öyle yapacaklarına gece 55T'yi Taksim'den Beşiktaş'a kadar çalıştırsalarmış ya 55T-1 koduyla? Ya da 55ET'yi 55T'nin güzergahından giden gece deparları açabilirlermiş.

50G'ye gelince kodu ayrı garip, iki noktanın bağlantısı ayrı garip. bir kere 50, Alibeyköy Metro'ya ait bir kod. Ayrıca Taksim nere, Göktürk nere? TM4'e ve 50N'ye gece seferleri eklesinler çok istiyorlarsa. Alibeyköy Aktarma Merkezi'nin manası kalmıyor ki. O zaman 48A'yı da açsınlar bu mantıkla. Bilmiyorum, belki de yanlış düşünüyorum.
çok haklısınız son noktasına kadar katılıyorum

Önceden paylaştım mı bilmiyorum ama

77A -> 03-08-2025 itibariyle Pazar 5 sefer, Haftaiçi 8 sefer, Cumartesi 8 sefer ilave edilmiştir.

303A -> 03-08-2025 itibariyle Cumartesi 1 seferin hareket saati güncellenmiştir. (Cumartesi gidiş: 10:42). Ayrıca Haftaiçi 6 sefer, Cumartesi 1 sefer ilave edilmiştir.

DEĞERLI YOLCULARIMIZIN DIKKATINE 132V NUMARALI HATTIMIZ 9 AĞUSTOS 2025 TARIHINDEN ITIBAREN 132YS VE 132SP OLMAK ÜZERE IKI AYRI HAT OLARAK HIZMET VERECEKTIR. BU HATLAR ARASINDA YAPILACAK AKTARMALAR ÜCRETSIZ OLACAKTIR.

132V Hattımız Hakkında

Değerli Yolcularımız,

132V Yenidoğan / Sultanbeyli Devlet Hastanesi - Pendik YHT hattımız 9 Ağustos 2025 tarihinden itibaren 132YS ve 132SP olmak üzere iki ayrı hat olarak hizmet verecektir.

-132YS Yenidoğan / Sultanbeyli Devlet Hastanesi – Sultanbeyli Peronlar

-132SP Sultanbeyli Peronlar – Pendik YHT / Pendik

Bu kapsamda, 132YS ve 132SP hatları arasında yapılacak aktarmalar ücretsiz olacaktır.

Kaynak: İETT Duyurular

Ekli dosyayı görüntüle 76377
Daha önce paylaşmıştım

500T'deki hafta sonu Cevizlibağ deparlarını kaldırmışlar.

08-08-2025 itibariyle Cumartesi 315, Haftaiçi 148, Pazar 312 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Cumartesi 9 sefer ilave edilmiştir.

500L hafta sonu seferlerini kaldırmışlar.

08-08-2025 itibariyle Cumartesi 1, Haftaiçi 33, Pazar 1 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Haftaiçi 155 sefer ilave edilmiştir.

500L nin haftasonu saatlerini silmişler bir iki saat hariç, 500T nin seferleri sıklaşmış, şu hattı bir türlü ayarlayamadılar gitti
Sanırım karardan geri dönülecek ellerine yüzlerine bulaştırıp beceremediler
İnşallah geri dönerler aktarma ne kadar hızlı olursa olsun vakit yiyen bir uygulama

500L nin haftasonu saatlerini silmişler bir iki saat hariç, 500T nin seferleri sıklaşmış, şu hattı bir türlü ayarlayamadılar gitti
Sanırım karardan geri dönülecek ellerine yüzlerine bulaştırıp beceremediler
Bence de bir fiyasko ile sonuçlanacak

Geri
Üst Alt