Her ikisine de sefer eklendiyse İETT ciddi sanırım olacak gibiDaha uygulamada ve internet sitesinde gözükmüyor fakat 500L ye Hafta içi 154 sefer , 500T’ye ise 16 sefer ilave edilmiş . Ben bu gece uyuyamayacağım sanırım . Meraktan çatlıyorum
Aynen öyle abi , inşallah uyuya kalmamAsıl bomba 4 den sonra![]()
Yalnız 154 sefer iyi rakam her 30 dakikada 1 sefer tamamlasa karşılıklı düşünürsek kaç araç ediyor benim matematik durdu.Daha uygulamada ve internet sitesinde gözükmüyor fakat 500L ye Hafta içi 154 sefer , 500T’ye ise 16 sefer ilave edilmiş . Ben bu gece uyuyamayacağım sanırım . Meraktan çatlıyorum
İkiye bölsek 154’ü ( eşit sayıda sefer olduğunu düşünürsek hem gidişte hem gelişte )Yalnız 154 sefer iyi rakam her 30 dakikada 1 sefer tamamlasa karşılıklı düşünürsek kaç araç ediyor benim matematik durdu.
500L ye ciddi araç kaydırıldı o zaman
Bu hesaba göre bir problem yaşanacağını düşünüyor musun peki? Yeterli mi 12 araç eklenirse var olanın üstüne?İkiye bölsek 154’ü ( eşit sayıda sefer olduğunu düşünürsek hem gidişte hem gelişte )
77 sefer
Saat 5’ten saat 23:00’e kadar sefer atsa , 18 farklı saat aralığı olur . 4’er araç çalışır hemen hemen her saat içinde yani 15 dakikada bir . Hat tanımında sefer süresini 70 dakika yapmışlar ( ilginç ) Geri geliş içinde ekstra 70 ekle 140 . Yani atıyorum 05:15 seferini yapan bir araç , tekrar 07:45 seferini ya da 08:00 seferini yapar . İETT 12 araç mı eklemiş acaba ? Zaten ekli olan araçlar da vardı . Baya çıkmaza girdim
Benim matematikte bu kadar abi .
Bu arada benim hesap hiç mola hesabı katılmadan yapıldı ve bence 12 ( ya da 15 bu aralıkta tahmin ediyorum ) araç eklenirse seferler gayet sık olur ama bence yetersiz kalır . He ama eğer ki şu an gözüken seferler çıkarılmadıysa bu dediğim geçerli . Bazılarını çıkarıpta baştan 154 sefer verdilerse asla yetmez tabiBu hesaba göre bir problem yaşanacağını düşünüyor musun peki? Yeterli mi 12 araç eklenirse var olanın üstüne?
4.Leventte hazır en azından 1 araç 500T, bir araç da 500L beklemeli ki 500T den inen 500L ye, 500L den inende 500T ye çabucak binebilsin. En fazla aktarma için 5 dakika bir zaman kaybı yaşanmalı sonuçta işine gücüne giden var okullar açıldığında öğrenciler de olacak. Medipol Üniversitesi Beykoz Yerleşkesi öğrencilerini de 500T taşıdığı gibi yavaşlayacaktır 4.Levente gelmesi10 dk da bir olsa bile yetersiz. Adam 500T'den inince tam 500L gitmiş olsa neden aktarma olayından dolayı 10 dk diğer seferi beklesin
Böyle bir hatta gerçekten gerek var mıydı bilemedim KM72 de var?132V Hattımız Hakkında
Değerli Yolcularımız,
132V Yenidoğan / Sultanbeyli Devlet Hastanesi - Pendik YHT hattımız 9 Ağustos 2025 tarihinden itibaren 132YS ve 132SP olmak üzere iki ayrı hat olarak hizmet verecektir.
-132YS Yenidoğan / Sultanbeyli Devlet Hastanesi – Sultanbeyli Peronlar
-132SP Sultanbeyli Peronlar – Pendik YHT / Pendik
Bu kapsamda, 132YS ve 132SP hatları arasında yapılacak aktarmalar ücretsiz olacaktır.
Kaynak: İETT Duyurular
Ekli dosyayı görüntüle 76377
132V’nin 93 durağı var 132SP her halükarda daha verimli olacaktır özellikle Pendik YHT’ye gitmeye çalışan için 132YS’yi de depardan ötürü çıkarmış olabilirler ne kadar verimli olacağı önemli değil lokasyondan ötürü benceBöyle bir hatta gerçekten gerek var mıydı bilemedim KM72 de var?
132SP güzergahından bir sürü otobüs hattı geçiyor, Pendikten elini kaldırsan oraya rahatlıkla gidersin. En kötü metroya bin Kurtköyden bile gidersin132V’nin 93 durağı var 132SP her halükarda daha verimli olacaktır da 132YS’yi depardan ötürü çıkarmış olabilirler ne kadar verimli olacağı önemli değil lokasyondan ötürü bence
132V nin her yerde yolcusu var hem km72 Marmara uni hastanesine girmiyorBöyle bir hatta gerçekten gerek var mıydı bilemedim KM72 de var?
132SP’nin güzergahı daha belli değil farklı bir şeyler yapabilirler132SP güzergahından bir sürü otobüs hattı geçiyor, Pendikten elini kaldırsan oraya rahatlıkla gidersin. En kötü metroya bin Kurtköyden bile gidersin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.