Hani 448 hattı Tüyapa kısalacaktı
Ukome de buna dair bir şeyler var bir ara alırlar kararıHani 448 hattı Tüyapa kısalacaktı
36V ye x işaretli saatler eklenmiş? Onlar nedir? Bit şey yazmıyor36V —> Hafta içi 3 seferin hareket saati güncellenmiştir . ( Hafta içi gidiş 07:00 , 07:23 , 07:44 ).
07:25 seferi , bu düzenlemeleri yapan insanlara görünmez sanırım . Aloo ? 07:25 var ?? İlk güncellemede 07:22 ve 07:30’du . 8 dakika ara
Şuan eğer kalkmadıysa o sefer , 07:23 ve 07:25 ? 2 dakika ara ??
Lan 500T de , 146 da ne bileyim başka büyük hatlarda , bu kadar düşük aralıklı sefer yok ! Affedersiniz biyerleriyle iş yapıyorlar . İnşallah 07:25 seferi kalkmıştır yoksa şikayet edicem . Boşa otobüs çalıştırıyorsunuz diye . Yarın belli olur
Saçmalık . Metrobüs mü bu 2 dakika ara ne ? İsterse bambaşka bir yere gitsin , bu kadarı olamaz .
Geliş yönünden mi bahsediyorsunuz ? ( Vezneciler - Yayla yönü ) eğer o ise , -1 işaretli depar servis . Geliş yönünde -1 yazmayı unuttuklarını düşünüyorum .36V ye x işaretli saatler eklenmiş? Onlar nedir? Bit şey yazmıyor
Vezneciler yönüGeliş yönünden mi bahsediyorsunuz ? ( Vezneciler - Yayla yönü ) eğer o ise , -1 işaretli depar servis . Geliş yönünde -1 yazmayı unuttuklarını düşünüyorum .
146'ya artık bir şey demeyeceğim. En azından 76D azalmasın. 146 yerine hep 76D'ye biniyorum bu aralar.36V —> Hafta içi 3 seferin hareket saati güncellenmiştir . ( Hafta içi gidiş 07:00 , 07:23 , 07:44 ).
07:25 seferi , bu düzenlemeleri yapan insanlara görünmez sanırım . Aloo ? 07:25 var ?? İlk güncellemede 07:22 ve 07:30’du . 8 dakika ara
Şuan eğer kalkmadıysa o sefer , 07:23 ve 07:25 ? 2 dakika ara ??
Lan 500T de , 146 da ne bileyim başka büyük hatlarda , bu kadar düşük aralıklı sefer yok ! Affedersiniz biyerleriyle iş yapıyorlar . İnşallah 07:25 seferi kalkmıştır yoksa şikayet edicem . Boşa otobüs çalıştırıyorsunuz diye . Yarın belli olur
Saçmalık . Metrobüs mü bu 2 dakika ara ne ? İsterse bambaşka bir yere gitsin , bu kadarı olamaz .
146 azalmış gibi , sanki daha sıktı146'ya artık bir şey demeyeceğim. En azından 76D azalmasın. 146 yerine hep 76D'ye biniyorum bu aralar .
500T'den sık kalkan hatEkli dosyayı görüntüle 77773
Ya arkadaş , bir şey diyemiyorum artık . BU NE ? Ya bari 07:22’yi , çeyrek geçeye filan alsaydınız . Gerçekten hat saat düzenlemelerini yapan arkadaşın , çocuk filan olduğunu düşünüyorum .
Ya vallahi değişikler . 8 dakika arayla kalkarken bile arkadaki araç boş kalıyordu .1 dakikada nasıl bir mucize gerçekleşmesini bekliyorlar acaba ?500T'den sık kalkan hat![]()
Birde 89K ya bakın hocam 89K daha kalabalık mahalleden geçiyor ama 89K yok denecek kadar az 98S her dakikada kalkıyorBenzeri 98S'de var ama en azından 98S ve 98S-1 aynı anda kalkabiliyor. Deparla normal güzergah arka arkaya
Ekli dosyayı görüntüle 77776
65A'yı düzenleyen arkadaş sarhoş olup rastgele sayılar girmiş.Ekli dosyayı görüntüle 77773
Ya arkadaş , bir şey diyemiyorum artık . BU NE ? Ya bari 07:22’yi , çeyrek geçeye filan alsaydınız . Gerçekten hat saat düzenlemelerini yapan arkadaşın , çocuk filan olduğunu düşünüyorum .
Çoğu depar da sadece sefaköye gidiyorBirde 89K ya bakın hocam 89K daha kalabalık mahalleden geçiyor ama 89K yok denecek kadar az 98S her dakikada kalkıyor
Herhalde ucu ucuna yetişsin diye böyle yapmışlar.65A'yı düzenleyen arkadaş sarhoş olup rastgele sayılar girmiş.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.