Tövbe haşa 55B favori hatlarımdandı kapatsam gidip 50A’yı kapatırdım cehennemin 5. Katı yerdeki izmaritin kalitesi bu hattın yolcu kalitesinden yüksektirAma 55B'yi sen kapattın![]()
Tövbe haşa 55B favori hatlarımdandı kapatsam gidip 50A’yı kapatırdım cehennemin 5. Katı yerdeki izmaritin kalitesi bu hattın yolcu kalitesinden yüksektirAma 55B'yi sen kapattın![]()
MAN kamyon ağırlıklı markaMan balon marka eski kalitesini koruyamadı
E ihale ile Sakarya BB'ye satalım (!)Metrobüsteki otokarlar hurdaya çıksın hepsinin yerine Mercedes alalım (!)
Sakarya BB 120 metrobüsü nereye koyacakE ihale ile Sakarya BB'ye satalım
İroniydi ama...Sakarya BB 120 metrobüsü nereye koyacak
Normal hatlarda çalıştırır...Sakarya BB 120 metrobüsü nereye koyacak
Sakaryanın bütün nüfusunu 1 araca sığdırmaya gerek var mıNormal hatlarda çalıştırır...
Küçük detaylar:Normal Procity Tr lerde Kapılara dışarıdan bakıldığında kapı üstlerinde kapı açıldığında yanan ışık var ama İett nin procity Tr lerinde bu ışıklar yoktur.Bir de orta sahanlığa bakan ters ikili koltuklar normal Procity Tr ler de basamaklı olur ama İettdekilerde basamaksızdır.Bir de normal Procity Tr lerde koltuk ile kapı arasında tahtadan yapılmış ayırıcı varken İettdekiler de cam vardır.Millet bu bmclere özel üretim deyip deyip durıyor ama farkları nedir? Avrupa yakasında gaziosmanpaşanın ötesine pek uğramadım henüz
Bu tabela farklı deniyordu, Polaris sanıyorum? O ulaşımparktaki BMC de de var. O da mı özel üretim?Küçük detaylar:Normal Procity Tr lerde Kapılara dışarıdan bakıldığında kapı üstlerinde kapı açıldığında yanan ışık var ama İett nin procity Tr lerinde bu ışıklar yoktur.Bir de orta sahanlığa bakan ters ikili koltuklar normal Procity Tr ler de basamaklı olur ama İettdekilerde basamaksızdır.Bir de normal Procity Tr lerde koltuk ile kapı arasında tahtadan yapılmış ayırıcı varken İettdekiler de cam vardır.
Evet ÖHO'da bazı modeller hariç (Cngli cobralar, Bazı Isuzu Citiportlar gibi) Renkli Polaris Tabela yokBu tabela farklı deniyordu, Polaris sanıyorum? O ulaşımparktaki BMC de de var. O da mı özel üretim?
Ulaşımpark BMC’si de İETT BMC’ler gibi özel üretim midir?Evet ÖHO'da bazı modeller hariç (Cngli cobralar, Bazı Isuzu Citiportlar gibi) Renkli Polaris Tabela yok
İstanbul dışına hakim değilim maalesef bilen biri aydınlatabilirUlaşımpark BMC’si de İETT BMC’ler gibi özel üretim midir?
Mavi renkli olanlar muhtemelen öyledirUlaşımpark BMC’si de İETT BMC’ler gibi özel üretim midir?
Mavi ile yeşilin farkı neydi? Biri ÖHO mu? ÖHO ları hep midibüs ve yeşil olarak görüyordum amaMavi renkli olanlar muhtemelen öyledir
Kocaelideki bmcler iettden bile özel desem yanlış söylemiş olmam. O kadar özel ki teknik şartnameyi indirip saklamıştım gerisini sen düşün. Ağzına kadar dolu paket. En küçük vidasına kadar yazmışlardı.Ulaşımpark BMC’si de İETT BMC’ler gibi özel üretim midir?
İkisi de belediyeye ait. Mavi renklileri aslında 41K'ye özel aldılar ancak zaman zaman başka hatlara da veriyorlar.Mavi ile yeşilin farkı neydi? Biri ÖHO mu? ÖHO ları hep midibüs ve yeşil olarak görüyordum ama
BMC'lerin yarısı Devlet malzeme Ofisi'nden tedarik edildi. Onlar özel üretim değil. Ayrıca BMC Procity TR'de plus modeli dışındaki araçlarda sadece klimalı/klimasız paket araçlar var bildiğim kadarıyla. Yani boşu da dolu gibi görünüyor dışarıdan bakıldığında.Kocaelideki bmcler iettden bile özel desem yanlış söylemiş olmam. O kadar özel ki teknik şartnameyi indirip saklamıştım gerisini sen düşün. Ağzına kadar dolu paket. En küçük vidasına kadar yazmışlardı.
Özellikle de filoya son giren bmcleri kastediyorum farkını şöyle anlarsınız ön tabela gibi yan ve arkası da aynı.
Sonra yakıt deposu daha iyi.
Öyle bir teknik şartnameydi ki utanmadım sıkılmadım iettye de bahsetmiştim bu teknik şartnameden.
Tamam da önü arkası ve yanı renkli tabela olan bmcler çok ama çok özel üretim. Ben kaç ay takip ettim bu otobüslerin üretilmesini teslim edilmesini o kadar beni heyecanlandırmıştı.BMC'lerin yarısı Devlet malzeme Ofisi'nden tedarik edildi. Onlar özel üretim değil. Ayrıca BMC Procity TR'de plus modeli dışındaki araçlarda sadece klimalı/klimasız paket araçlar var bildiğim kadarıyla. Yani boşu da dolu gibi görünüyor dışarıdan bakıldığında.
Bu teknik şartnameyi nereden buldun ulaşımpark bence iettden 100 kat daha kapalı kutuKocaelideki bmcler iettden bile özel desem yanlış söylemiş olmam. O kadar özel ki teknik şartnameyi indirip saklamıştım gerisini sen düşün. Ağzına kadar dolu paket. En küçük vidasına kadar yazmışlardı.
Özellikle de filoya son giren bmcleri kastediyorum farkını şöyle anlarsınız ön tabela gibi yan ve arkası da aynı.
Sonra yakıt deposu daha iyi.
Öyle bir teknik şartnameydi ki utanmadım sıkılmadım iettye de bahsetmiştim bu teknik şartnameden.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.