EKAP'tan her türlü ulaşabilirsiniz.Bu teknik şartnameyi nereden buldun ulaşımpark bence iettden 100 kat daha kapalı kutu
EKAP'tan her türlü ulaşabilirsiniz.Bu teknik şartnameyi nereden buldun ulaşımpark bence iettden 100 kat daha kapalı kutu
En boş paketi sadece Procity diye geçiyor. Halk ve Belediye tipi olarak ayrılmış fiyat listesinde.BMC'lerin yarısı Devlet malzeme Ofisi'nden tedarik edildi. Onlar özel üretim değil. Ayrıca BMC Procity TR'de plus modeli dışındaki araçlarda sadece klimalı/klimasız paket araçlar var bildiğim kadarıyla. Yani boşu da dolu gibi görünüyor dışarıdan bakıldığında.
EKAP'tan her türlü ulaşabilirsiniz.
Ulaşımpark’ın araç filosu gözüküyor mu sitede bilmiyorum fakat rastladıklarım hep CNG idi yanda PROCITY CNG bir altta da TR yazıyorBMC'lerin yarısı Devlet malzeme Ofisi'nden tedarik edildi. Onlar özel üretim değil. Ayrıca BMC Procity TR'de plus modeli dışındaki araçlarda sadece klimalı/klimasız paket araçlar var bildiğim kadarıyla. Yani boşu da dolu gibi görünüyor dışarıdan bakıldığında.
Bu teknik şartnameyi nereden buldun ulaşımpark bence iettden 100 kat daha kapalı kutu
Ben teknik özelliklerin tam halini bulamadım nereden bakılıyor? Uğraştırıyorum sizi ama
Ben teknik özelliklerin tam halini bulamadım nereden bakılıyor? Uğraştırıyorum sizi ama
Tolga hocam yukarda atmış siteyi kurcala belki bulursunEKAP
ekapv2.kik.gov.tr
İndir kısmından şartnameyi indirmelisiniz.Ben teknik özelliklerin tam halini bulamadım nereden bakılıyor? Uğraştırıyorum sizi ama
35 Sayfalık pdf indi baya detaylıİndir kısmından şartnameyi indirmelisiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 74865
Ona şaşırdım bende zaten sen iett misin bu kadar detaylı hatta daha detaylı ihale açıyorsun. Ama sevindirmişti beni Türkiye de böyle kaliteli ihalelerin çoğalması.Bu teknik şartnameyi nereden buldun ulaşımpark bence iettden 100 kat daha kapalı kutu
PDF paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama yasaksa mesajımı silebilirsiniz35 Sayfalık pdf indi baya detaylı
Tabela dışında başka ne var özel üretim kılan? Orta kapıda koltukların önündeki İett yazan tabla cam değil mesela.Tamam da önü arkası ve yanı renkli tabela olan bmcler çok ama çok özel üretim. Ben kaç ay takip ettim bu otobüslerin üretilmesini teslim edilmesini o kadar beni heyecanlandırmıştı.
O sırada İETT’nin 125 adet solo otobüs ihalesindeki kamera ayna şartnamesiPDF paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama yasaksa mesajımı silebilirsiniz
AkiaAcaba diğer ihalelerde hangi marka tercih edilecek
Şaşırtırlar belki bizi başka bir markayla
TezellerŞaşırtırlar belki bizi başka bir markayla![]()
Yüksek ihtimalle şaşırmam , kalp krizinden giderimTezeller
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.