Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beykozlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Onu diyorum işte. İlk defa metrobüs ürettiler onu belki uygun gördüler. Sonuçta okumuş mühendis olmuş insanlar. Önemli olan aynı hataları tekrar yapmamaları illa ki hatalarından ders alacaklardır
Sakaryaya bakmak lazım o zaman. Sakarya'daki kent xl ile farkları var mı bu konu da. Yoksa hala bile bile lades mi.

Sakaryaya bakmak lazım o zaman. Sakarya'daki kent xl ile farkları var mı bu konu da. Yoksa hala bile bile lades mi.
Mesela ilerde yine alım olursa ve Tekrar aynı hataları yaparlarsa ilk ben eleştiririm. Hiçbir markanın fanatikliğini yapmam sevmemde. Benim tek sorunum Türk markalarının kötülenmesi. Eğer yurt dışı üretim olsaydı herkes severdi markalarımıza sahip çıkmalıyız ama yerinde eleştirmeyi de bilmeliyiz

Mesela ilerde yine alım olursa ve Tekrar aynı hataları yaparlarsa ilk ben eleştiririm. Hiçbir markanın fanatikliğini yapmam sevmemde. Benim tek sorunum Türk markalarının kötülenmesi. Eğer yurt dışı üretim olsaydı herkes severdi markalarımıza sahip çıkmalıyız ama yerinde eleştirmeyi de bilmeliyiz
Sana şu kadarını söylim ben otokarı oldum olası çok seviyorum. Eski sitede insanlar diyordu mesela otokar kaliteyi düşürdü vs diye inanmadım inanmak istemedim ama gözümle görünce işin rengi değişti ve otokarı eleştirdim çünkü bu tutumu otokara yakıştıramadım.
Sanki İsviçreli hess ortaklığı da vardı.
Evet

Bazıları 2010 yılında takılı kalmış, bu bana çok komik geliyor
bir de o küçük kayan led tabelada (duracak yazan falan) dilleri değişik oluyor. Bana ispanyolca denk gelmişti ama esperanto olan da duymuştum IMG_6343.jpeg

Ayrıca İETT'nin ihale ile aldığı her araç özel üretim olmalı bence. Piyasada eşi benzeri olmamış her markaya karakteristik özellikler katılarak alınmalılar
Millet bu bmclere özel üretim deyip deyip durıyor ama farkları nedir? Avrupa yakasında gaziosmanpaşanın ötesine pek uğramadım henüz

Geri
Üst Alt