Sanırım iett otokarıbir de o küçük kayan led tabelada (duracak yazan falan) dilleri değişik oluyor. Bana ispanyolca denk gelmişti ama esperanto olan da duymuştumEkli dosyayı görüntüle 74852
Sanırım iett otokarıbir de o küçük kayan led tabelada (duracak yazan falan) dilleri değişik oluyor. Bana ispanyolca denk gelmişti ama esperanto olan da duymuştumEkli dosyayı görüntüle 74852
Renkli tabelası var bir de kapı ikaz sesi ÖHOlarda çıkmıyor olabilir daha teknik özellikleri bilen varsa buraya yazarMillet bu bmclere özel üretim deyip deyip durıyor ama farkları nedir? Avrupa yakasında gaziosmanpaşanın ötesine pek uğramadım henüz
Galata kulesi var içindeMillet bu bmclere özel üretim deyip deyip durıyor ama farkları nedir? Avrupa yakasında gaziosmanpaşanın ötesine pek uğramadım henüz
Eski bmclerde inecek var diyor bredanınkini ilk duyduğumda korkmuştumBazı araçlarda öyle bir durum var. Duracak düğmesine basınca çıkan o zil sesini de artık fazla duyamıyoruz.
İstanbul öho diye aklımda kalmışSanırım iett otokarı
Bence her araca sesli anons zorunlu olmalı. Böylece şoförlerin görmedim/geç bastın bahanesi kalmaz hem de cidden şoförlere de yardımcı olmuş olunurEski bmclerde inecek var diyor bredanınkini ilk duyduğumda korkmuştum
Man balon marka eski kalitesini koruyamadıŞu an İETT'nin markası akia oluğu için mecbur övecez . MAN olursa onu da överiz![]()
Nasıl yani anlamadım tam olarakTelefonla konuşmazlarsa eğer duyarlar![]()
Bencede MB gibi mükemmel kaliteli araçlar olsaydı İstanbulda bolca olurdu. İstanbulda hiç tutunamadılar. A-1636 2 yıldır sinyal yok. Son MAN C-1900 o da zaten çok bakımlı araçMan balon marka eski kalitesini koruyamadı
Mana kızdığım tek nokta kazalarda güven vermiyor ve sonuçları ortadaMan balon marka eski kalitesini koruyamadı
Yani diyorki araç sürerken telefonu bırakırlarsa görürler/duyarlar düğmeye bastığımızıNasıl yani anlamadım tam olarak
Özel üretim dediğin satın alıcı üreticiye kendi şartlarını bildiriyor ona göre üretim yapmasını istiyor.Misal; Mercedes motor kullan, araçta yan koltuk olmasın vs….. bir çok şey sayılır.Özel üretim araç daha kaliteli olmuş oluyor
Şöförler bazen telefonla konuşup duyamıyorlar. Rahmetli 55B’ye binişlerimden birinde şöför telefonda annesine laf anlatmaya çalışıyordu ama anne anlamıyordu bir türlü ikisi de mutludur inşallahNasıl yani anlamadım tam olarak
Hayır konu zaten İETT Filosu. Filodan konuşuyoruz. random konuşmak isteyenleri buraya beklerim: https://wowturkey.com/konu/istanbul-ulasimi-hakkinda-random-karisik-sohbet.11340/Bu başlık iyice karıştı. Ben anlayamıyorum tam konuyu.
Ama 55B'yi sen kapattınŞöförler bazen telefonla konuşup duyamıyorlar. Rahmetli 55B’ye binişlerimden birinde şöför telefonda annesine laf anlatmaya çalışıyordu ama anne anlamıyordu bir türlü ikisi de mutludur inşallah
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.