Tema düzenleyici

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence de öztürkçe kelimeler kullanmalıyız
Çünkü yanlış anlaşılmasın dezenformasyon dezenformasyon dezenformasyon ama neye göre kime göre dezenformasyon mesela onun için diyorum yani. Mevcut hükumet devamlı bu kelimeyi kullandığı için ben sevmiyorum bu kelimeyi başka sebebi yok aslında. Çünkü çoklu ses her zaman iyidir, yani farklı fikir ve düşünceler.

Neyse konu sapmasın.

X kişisi mesela diyelim ki 2+2=4 dedi bende buna dezenformasyondur bu desem olur mu olmaz çünkü doğru bir tanedir. Ama bazen öyle şeyler oluyor ki saçma sapan herşeye dezenformasyon deniyor.

Bu arada son bir şey söyleyip konuyu daha dağıtmıyorum . Ben yine de hermes , yani bucali sanırım orasını anlamadım , arkadaşımıza çok üzüldüm . Bence çok boşu boşuna gitti modluğu . Hadi Atabey biraz denge problemleri yaşıyordu arada sırada ama 😆 o da iyiydi . Rime için diyecek bir şey bulamıyorum . Çok mesajı yok bana karşı ve ya diğer üyelere karşı , tek tüktü . Modlarla konuşuyordu genelde . Bazen o da sinirine hakim olamıyor ama yine kötü değildi . Genç ekibe yazık oldu .
Artık dağıtmayalım burayı
Başka gözümüzden kaçan eski olup , şuan olmayan özellik var mı ? Arsen abi listeleyin demişti

Konuyu o an görüntüleyen kullanıcılar, profiline giren kullanıcılar ve telefon ssleri fotoğrafları yüklerken masaüstünden siteye girince o fotoğraf tüm sayfayı kaplıyor. Şu anlık gördüklerim bunlar

Aslına bakarsanız şu rütbe olayı yeniden düzenlense daha iyi olmaz mı. Yani mesela bence ilk rütbe 100 mesaj sonrasında verilebilir diye düşünüyorum. Çünkü 200 mesaj biraz çok gibi yine de siz bilirsiniz. Ama takdir edersiniz ki 100 rakamı genel anlamda psikolojik yani kritik eşiktir bakın sitede bile 💯 emojisi var değerli arkadaşlar.

Çavuş, Asteğmen, Teğmen falan falan falan işte bilmiyorum bilemiyorum ama fikir fikirden üstündür.

Mesela paylaşımcı üye yazmak yerine tüm rütbeler askeri olsa daha iyi olmaz mı çünkü daha havalı oluyor diğer forumlar gibi.

Aslına bakarsanız şu rütbe olayı yeniden düzenlense daha iyi olmaz mı. Yani mesela bence ilk rütbe 100 mesaj sonrasında verilebilir diye düşünüyorum. Çünkü 200 mesaj biraz çok gibi yine de siz bilirsiniz. Ama takdir edersiniz ki 100 rakamı genel anlamda psikolojik yani kritik eşiktir bakın sitede bile 💯 emojisi var değerli arkadaşlar.

Çavuş, Asteğmen, Teğmen falan falan falan işte bilmiyorum bilemiyorum ama fikir fikirden üstündür.

Mesela paylaşımcı üye yazmak yerine tüm rütbeler askeri olsa daha iyi olmaz mı çünkü daha havalı oluyor diğer forumlar gibi.
zaten benim proje öyleydi Arsen bey ekleyecekti ama unuttu galiba. 250'den başlıyordu 50 bine kadar

Çavuş, asteğmen, teğmen falan falan falan işte bilmiyorum bilemiyorum ama fikir fikirden üstündür.

İlk rütbe denilen şey 200 mesaj da mı geliyor ? Bende de hala Paylaşımcı Üye var ama 200’ü geçtim çoktan . Sende 189 dasın şuan mesela . Ben o olayı anlamıyorum

Geri
Üst Alt