Tema düzenleyici

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme

Ben şunu yaşıma kadar hep dürüst oldum ve yine dürüstçe söylüyorum şikayet etmedim hiçbir moderatörü. Sadece atabeye kızdım semihi kayırıyor gibiydi hepsi bu. Hatta unuttum bir tane mod beykozlu bana eşek fotoşopu yaptığı sırada beykozluya uyarı verdiğinde ben şaşırmış ve ss almıştım çünkü adaletin a sına muhtaç kalmıştım fakat unuttum gittim bile o mod kimdi belki de o da atabeydi.

İşin sonunda o gün yani dün müydü öbür gün müydü atabeye üzülmüştüm modluğu alındığında çünkü baktım ki atabey aslında komik biri yani beni güldürüyor😁
Eşşek fotoşopu ne la ahahahahah

Bu arada o hermesti sanırım . Atabey değildi

Ben şunu yaşıma kadar hep dürüst oldum ve yine dürüstçe söylüyorum şikayet etmedim hiçbir moderatörü. Sadece atabeye kızdım semihi kayırıyor gibiydi hepsi bu. Hatta unuttum bir tane mod beykozlu bana eşek fotoşopu yaptığı sırada beykozluya uyarı verdiğinde ben şaşırmış ve ss almıştım çünkü adaletin a sına muhtaç kalmıştım fakat unuttum gittim bile o mod kimdi belki de o da atabeydi.

İşin sonunda o gün yani dün müydü öbür gün müydü atabeye üzülmüştüm modluğu alındığında çünkü baktım ki atabey aslında komik biri yani beni güldürüyor😁
Hocam ayıp gibi olmasın ama taraf tutuyor gibi dediğiniz @Atabey değil bendim

Üzgünüm ama hermes birşey yapmışsa bana yapmıştır çünkü o da toplu linç girişimine itibar suikastına göz yumuyordu ses çıkarmıyordu aksine bana yükleniyordu diye hatırlıyorum.

Son son mesaj olarak ne yazmıştım hatırlıyor musunuz rime atabeyi dm çağırdığında demiştim ki dm olmasın arkadaşlar dm de dümdüz küfür olur adres sormak olur bu biz türklerde kötü bir huy gelin toplu şekilde çözelim demiştim sorunu.

Üzgünüm ama hermes birşey yapmışsa bana yapmıştır çünkü o da toplu linç girişimine itibar suikastına göz ses çıkarmıyordu aksine bana yükleniyordu diye hatırlıyorum.

Son son mesaj olarak ne yazmıştım hatırlıyor musunuz rime atabeyi dm çağırdığında demiştim ki dm olmasın arkadaşlar dm de dümdüz üfür olur adres sormaz olur bu biz türklerde kötü bir huy gelin toplu şekilde çözelim demiştim sorunu.
Hocam ben en son sizle çok az sürtüştük tamam ama sonra random başlıkta dalaşma olmadan yazıştık, zan altındaysam sebebi bence önceki iett araç filosu konusuydu ama @Atabey 'in İstanbul köy yazdığı konuya mesajım yoktur

Herşeyi Doğru Yaptık. Atabey Mesaj silerken "İstanbul Köy" @marmaray bağımlısı'na yazmış banada yazdı Görevini Kötüye Kullanmadan Açığa Alınmalı veya Görevden o Alınmalıydı. Soruşturma Başlatılacak dedim. Amirleri ben olduğumdan
Şikayet eden kişi beni etmiş.

Halbuki ben Dezenformasyon ve Vandalizm İle mücadele ediyordum.

Ben edilince @Atabey ve @Hermes 'te bana bağlı olduğu için onlarda atıldı diye düşünüyorum.

Genç Moderasyon Ekibi Kapatıldı.

Herşeyi Doğru Yaptık. Atabey Mesaj silerken "İstanbul Köy" @marmaray bağımlısı'na yazmış banada yazdı Görevini Kötüye Kullanmadan Açığa Alınmalı veya Görevden o Alınmalıydı. Soruşturma Başlatılacak dedim. Amirleri ben olduğumdan

Ben edilince @Atabey ve @Hermes 'te bana bağlı olduğu için onlarda atıldı diye düşünüyorum.
Yok artık bundan dolayı atıldıysak ne diyem

Genç Moderasyon Ekibi Kapatıldı.
Arsen'e darbe girişimi yapalım🤣🤣🤣

hesap yükseltme nedir? Premium üyelik 3 aylık 50 lira diyor
✅ Fark edilir yeni renk tonu ve özel üye rütbesi
✅ Günlük sınırsız konu yükseltme
✅ Konuları 1 saatte bir yükseltme
✅ Özel kullanıcı başlığını düzenleyebilme
✅ Premium üyeliklerde .com/isminiz gibi kısa bir profil adresine sahip olabilirsiniz!
✅ Kullanıcı adı değiştirebilme
✅ İmzada sınırsız resim, link, yazı tipi, emoji hakkı.

✅ Fark edilir yeni renk tonu ve özel üye rütbesi
✅ Günlük sınırsız konu yükseltme
✅ Konuları 1 saatte bir yükseltme
✅ Özel kullanıcı başlığını düzenleyebilme
✅ Premium üyeliklerde .com/isminiz gibi kısa bir profil adresine sahip olabilirsiniz!
✅ Kullanıcı adı değiştirebilme
✅ İmzada sınırsız resim, link, yazı tipi, emoji hakkı.
Misal veriyorum 3 ayın sonunda üyelik devam edilmediği takdirde özel üye yazısı da kaybolacak mı.

Geri
Üst Alt