Arka tarafta ne olduğunu bilmiyorum fakat böyle sert yapmaya gerek yok.He birgün haksızlığa uğrarsan senin haksızlığınıda konuşmayız merak etme.
Arka tarafta ne olduğunu bilmiyorum fakat böyle sert yapmaya gerek yok.He birgün haksızlığa uğrarsan senin haksızlığınıda konuşmayız merak etme.
Dezenformasyon ile mücadele ederken Atıldım ne işse artık.He birgün haksızlığa uğrarsan senin haksızlığınıda konuşmayız merak etme.
Sert yapmıyorum.Arka tarafta ne olduğunu bilmiyorum fakat böyle sert yapmaya gerek yok.
Teşekkür ederim hoş buldukSitemize hoş geldiniz.
Neden alındığınız belli sanırımHe birgün haksızlığa uğrarsan senin haksızlığınıda konuşmayız merak etme.
Sitemize Hoşgeldiniz Bu arada. Sizi Kırdıysam Üzgünüm Kusura Bakmayın.Katılıyorum yenilikleri konuşacağımıza burda gelmişler moderatörleri konuşuyorlar. Yönetim değiştiyse moderatör ekibi de değişir.
komikHe birgün haksızlığa uğrarsan senin haksızlığınıda konuşmayız merak etme.
Biliyorum konu dışı ama mesela dezenformasyon lafını hiç sevmem çünkü malum kesim kullandığı içinDezenformasyon ile mücadele ederken Atıldım ne işse artık.
Malum kelime diyek o zamanBiliyorum konu dışı ama mesela dezenformasyon lafını hiç sevmem çünkü malum kesim kullandığı için![]()
Dezenformasyon Yanlış bilgilendirme anlamına gelmektedir. Herkes KullanabilirBiliyorum konu dışı ama mesela dezenformasyon lafını hiç sevmem çünkü malum kesim kullandığı için![]()
Öztürkçe karşılığını aradım çarpıtma galiba en yakınıBiliyorum konu dışı ama mesela dezenformasyon lafını hiç sevmem çünkü malum kesim kullandığı için![]()
Yapmayın diyen mi olduBizde böyle ekşi'deki tarzdan isimler olsa keşke
Mesela ismin birinde şu diyordu
"Direği Yalayıp Auta Giden Şut
o fazla iyi değil gibiBizde böyle ekşi'deki tarzdan isimler olsa keşke
Mesela ismin birinde şu diyordu
"Direği Yalayıp Auta Giden Şut"
Troll karşılanır mıyız diye bilemedim ki, resmi resmi isim koyuyoz Ocak 2026'da ismimi değiştirisem mistik isimlerden koyarımYapmayın diyen mi oldu
Herkesin ismi resmi mi kiTroll karşılanır mıyız diye bilemedim ki, resmi resmi isim koyuyoz Ocak 2026'da ismimi değiştirisem mistik isimlerden koyarım
Ömrümün sonuna kadar bu kelimeyi kullanmıcam.Dezenformasyon Yanlış bilgilendirme anlamına gelmektedir. Herkes Kullanabilir
İyi Günler![]()
Bence de öztürkçe kelimeler kullanmalıyızÖmrümün sonuna kadar bu kelimeyi kullanmıcam.
Çünkü yanlış anlaşılmasın dezenformasyon dezenformasyon dezenformasyon ama neye göre kime göre dezenformasyon mesela onun için diyorum yani. Mevcut hükumet devamlı bu kelimeyi kullandığı için ben sevmiyorum bu kelimeyi başka sebebi yok aslında. Çünkü çoklu ses her zaman iyidir, yani farklı fikir ve düşünceler.Bence de öztürkçe kelimeler kullanmalıyız
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.