Almayı düşünen var mı
Sırf zevk adına denerim,Almayı düşünen var mı
Önceki yönetim uygulamarından kalmış. Kapattık bu özelliği.hesap yükseltme nedir? Premium üyelik 3 aylık 50 lira diyor
bu Yusuf Bey'in döneminden kalma @Arsen Bey Oraya bir ayar çeksin.Misal veriyorum 3 ayın sonunda üyelik devam edilmediği takdirde özel üye yazısı da kaybolacak mı.
bir işe yaramıyor gelmez benceAyın Üyesi geri gelebilir mi?
Önceki yönetime sormuştum almak için aktif bir sistem değil diyip teşekkür etmişlerdi. Destek amaçlı alacaktımAlmayı düşünen var mı
Yusuf Bey Siteyi Arsen Bey'e devretti.Yönetim. Mi değişti? Ben forumdan habersizmişim de haberim yokmuş
Moderatörler de tepeden tırnağa değiştiYusuf Bey Siteyi Arsen Bey'e devretti.
Bilmiyorum ya önceki moderatörlere göre sanki siz rime ve atabey iyiydiniz gibi. Ama önceki yönetimin modları hiç laftan anlamıyorlardı sanki.Moderatörler de tepeden tırnağa değişti![]()
Bence şu an olması gereken bu. Site mesaj sayısı artarsa ilerleyen zamanlarda yeni moderatörler alınır.Moderatörler de tepeden tırnağa değişti![]()
Bilmiyorum ya önceki moderatörlere göre sanki siz rime ve atabey iyiydiniz gibi. Ama önceki yönetimin modları hiç laftan anlamıyorlardı sanki.
Değişen moderatörler derken biraz daha açar mısınız
Mesela şuanda hiç moderatör yok demi.
Katılıyorum yenilikleri konuşacağımıza burda gelmişler moderatörleri konuşuyorlar. Yönetim değiştiyse moderatör ekibi de değişir.Bence şu an olması gereken bu. Site mesaj sayısı artarsa ilerleyen zamanlarda yeni moderatörler alınır.
Sitemize hoş geldiniz.Katılıyorum yenilikleri konuşacağımıza burda gelmişler moderatörleri konuşuyorlar. Yönetim değiştiyse moderatör ekibi de değişir.
He birgün haksızlığa uğrarsan senin haksızlığınıda konuşmayız merak etme.Katılıyorum yenilikleri konuşacağımıza burda gelmişler moderatörleri konuşuyorlar. Yönetim değiştiyse moderatör ekibi de değişir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.