Tema düzenleyici

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wowuye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
telefon ssleri fotoğrafları yüklerken masaüstünden siteye girince o fotoğraf tüm sayfayı kaplıyor.
Mesela az önce telefondan paylaşmak zorunda kaldığım ss'i bilgisayara geçince baktım. Tüm sayfaya ss'in çeyreği bile sığmıyor

Ekran görüntüsü 2025-07-27 002354.png

Önceki sitede çok fazla siyasi ve taraflı paylaşımlar yapılıyordu. Bu yüzden üye sayısı git gide azalmıştı.
Evet bu yüzden hangi görüşten olursa olsun siyasi başlık istemiyoruz forumda. İnsanlar zaten siyasetten bunalmış durumda. X, ekşisözlük bu ihtiyaçlar için uygun bir yer. Biz burada daha farklı alanlara yönelelim.

Mesela az önce telefondan paylaşmak zorunda kaldığım ss'i bilgisayara geçince baktım. Tüm sayfaya ss'in çeyreği bile sığmıyor

Ekli dosyayı görüntüle 75100
Bunun örneği ss ile kalmasın demek istediğimi bu konuya girenler rahat anlayacaktır.

81. sayfaya gidip buradaki herhangi bir telefon ssini bilgisayardan ortamında kaydırmak için çok fazla scroll kaydırmak zorunda kalıyoruz

Hep isteklerden bahsetmeyeyim. İyi yapılmış şeylerin de hakkını verelim. Mesaj kutularının yanındaki kullanıcı kısmı çok güzel olmuş. Böylece kullanıcının profiline girmeden attığı beğeni sayısından yaşadığı bölgeye veya yaşına kadar her bilgiyi görebiliyoruz. Rütbelerin renkleri de çok hoş olmuş

Ekran görüntüsü 2025-07-27 004926.png
Ekran görüntüsü 2025-07-27 005102.png

Eskisinde , sitede totalde ne kadar zaman geçirdiğinize dair bir bilgi vardı fakat şu an yok ya da ben görmüyorum . Çok önemli bir bilgi değil tabii , zaten birinin mesaj sayısına bakıp sitede ne kadar zaman geçirdiğini anlayabiliyorsunuz . Sadece gözüme ilişti , yoksa gelmek zorunda filan değil

Şey olsa nasıl olur, mesela bir başlığı totalde kaç kişi görüntülemiş onu görebilsek. Atıyorum mesela iett otokar kent başlığı 11,052 kez görüntülendi yani açıldığından bugüne gibi gibi...

Hem böylece bir mesaj yazdığımız zaman bizden sonra birileri yazımızı okumuş mu okumamış mı fikir sahibi olabiliriz.

Şey olsa nasıl olur, mesela bir başlığı totalde kaç kişi görüntülemiş onu görebilsek. Atıyorum mesela iett otokar kent başlığı 11,052 kez görüntülendi yani açıldığından bugüne gibi gibi...
Eski sitede vardı böyle bir şey . Mantıksız değil

Hem böylece bir mesaj yazdığımız zaman bizden sonra birileri yazımızı okumuş mu okumamış mı fikir sahibi olabiliriz.
Ana sayfada en son mesaj atılmış konularda görebilirsiniz

IMG_20250727_011337.jpg

Ekran görüntüsü 2025-07-27 120756.png

Son düzenleme:
Bir isteğim olacak. Lütfen bu mesajımı alıntılayıp ana isteğimi sağa sola çekmeye çalışmayın. Direkt anında mesajımı silerim. Sorunum şu. Özellikle Ulaşım kategorisini sürekli takip eden bir yetkili olması lazım. Mesajları kontrol edip gerekirse diğer yerlere taşıyacak. Bu kategoride sürekli konular çorba oluyor ve mesajlar içinde boğuluyoruz. Ana konuyla ilgili mesajları bulamıyoruz. Bu da yazma isteğimizi negatif etkiliyor. Bu sadece benim önerim katılan olur veya olmaz ama şunu kesin söyleyebilirim ki beni negatif yönde etkiliyor.

Bir isteğim olacak. Lütfen bu mesajımı alıntılayıp ana isteğimi sağa sola çekmeye çalışmayın. Direkt anında mesajımı silerim. Sorunum şu. Özellikle Ulaşım kategorisini sürekli takip eden bir yetkili olması lazım. Mesajları kontrol edip gerekirse diğer yerlere taşıyacak. Bu kategoride sürekli konular çorba oluyor ve mesajlar içinde boğuluyoruz. Ana konuyla ilgili mesajları bulamıyoruz. Bu da yazma isteğimizi negatif etkiliyor. Bu sadece benim önerim katılan olur veya olmaz ama şunu kesin söyleyebilirim ki beni negatif yönde etkiliyor.
Böyle durumlarda özellikle ikili tartışmalara girilen durumlarda konu dışına çıkan üyelerin mesajlarını raporlarsanız daha hızlı aksiyon alırız. Raporlamaya modlarımız sıklıkla kontrol ediyor ve müdahale ediyor.

Böyle durumlarda özellikle ikili tartışmalara girilen durumlarda konu dışına çıkan üyelerin mesajlarını raporlarsanız daha hızlı aksiyon alırız. Raporlamaya modlarımız sıklıkla kontrol ediyor ve müdahale ediyor.
Aslında tek sorun ikili kavgalar da değil. Konu takibi de yapılmıyor. Tamamen rastgele örnek vereyim. Mesela Konu başlığı sebzeler. Biri çıkıp meyve hakkında fikrini söylüyor. O fikre hep cevap yazılıyor ve Konu bir anda sebzelerden meyvelere geliyor, sebzeler unutuluyor

Yani başımıza çoban istiyor. Ve bu en nefret ettiğim şey. Bütün youtube kanallarında modlarla tartışmalıyım mesela çünkü otu b*ku engelliyorlar. Adam canlı chate yazıyor mesela neden mod yok mod atayın buraya diyor. Halbuki mod gelse özgürlüğü elinden alınacak haberi yok, neden büyük yazdın neden küçük yazdın. Engelleyip geçse sorun kalmayacak mesela.

Yani başımıza çoban istiyor. Ve bu en nefret ettiğim şey. Bütün youtube kanallarında modlarla tartışmalıyım mesela çünkü otu b*ku engelliyorlar. Adam canlı chate yazıyor mesela neden mod yok mod atayın buraya diyor. Halbuki mod gelse özgürlüğü elinden alınacak haberi yok, neden büyük yazdın neden küçük yazdın. Engelleyip geçse sorun kalmayacak mesela.
Sınırsız özgürlüğün olduğu yerde düzensizlik olur. Konu açmanın mantığı kalmaz. O zaman bir konu açalım binlerce sayfada herkes rastgele konuşsun.

Geri
Üst Alt