Ellerinize saglik hocamDefault temasıda mevcut. Eğer şuanki gri temayı beğenmediyseniz default temaya geçebilirsiniz.
Ellerinize saglik hocamDefault temasıda mevcut. Eğer şuanki gri temayı beğenmediyseniz default temaya geçebilirsiniz.
O temayı seçebilirsiniz. İki tema mevcut şuanda.Ben ilk temayı daha çok bepenmiştim
@Arsen Bey benim rütbem kıdemli moderatör diye kaldı veO temayı seçebilirsiniz. İki tema mevcut şuanda.
Önceden mesela üstte de vardı demi sayfa değiştirme tuşuİnşallah son mesaja gitme seçeneği vardır . Sadece yeni mesaj gelince , son mesaja atıyor otomatik olarak . Onun dışında son mesajı tekrar okumak isterseniz önce , 1.sayfanın en altındaki şu sayfaya git seçeneğini seçip , ondan sonra tekrar en aşağıya kaydırmanız gerekiyor . Biraz uğraştırıcı
Varsa eğer benim körlüğümdendir ama göremedim .
Evet üstte de vardı . Birde aşağıya doğru kaydırırken , sağ alta yakın en aşağıya gitme oku çıkıyordu . Şuan böyle bir şey yok . En alttan sayfa değiştirmek gerekiyorÖnceden mesela üstte de vardı demi sayfa değiştirme tuşu
Rime ve Atabey'i kim moderatörlükten aldı yani rütbe sıralaması olarak şuanda en yetkili siz misiniz sadece merak ediyorum bu bir hesap sorma değil.İsteklerinizi yazın arkadaşlar. Listeli şekilde derleyelim. Önceden var olup şimdi olmayanları kolayca ekleriz. Adım adım hepsini düzeltiyoruz. Geri bildirimleriniz önemli.
Galiba bir tek bu var abi . Gözüme takılan en azından . Bu olmazsa yakında kalp krizi geçiricemİsteklerinizi yazın arkadaşlar. Listeli şekilde derleyelim. Önceden var olup şimdi olmayanları kolayca ekleriz. Adım adım hepsini düzeltiyoruz. Geri bildirimleriniz önemli.
Merak ettiğim şey siz paralı moderatör değil miydiniz, aksi halde sizi görevden alan bize ne yapmaz
Biz Gönüllüydük. Lakin Üçümüzün görevden alınma sebebi şikayet. Aranızdan Birileri Bizi Şikayet etmiş.Merak ettiğim şey siz paralı moderatör değil miydiniz, aksi halde sizi görevden alan bize ne yapmaz
Arsen bey kızmayın sakın![]()
Bu mevcut şuan dark tema + sarı logolar kullanıyorum. Çok yakıştı benceTema seçenekleri de farklı renk paletleriyle çeşitlendirilebilirse daha güzel olur.
Hermes o gün adam akıllı aktif bile değildi.Ben hermese şaşırdım . 3’ünüz arasından . Ne yaptı ki raporlanacak ?
Perde arkasını bilemem tabi . Kötü bir şey yaptıysa
Dark haricinde kastetmiştim eski windows 98 temaları gibi tasarım aynı ama renk seçenekleri çok.Bu mevcut şuan dark tema + sarı logolar kullanıyorum. Çok yakıştı bence
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.