Aurora çok göz alıyordu bir de pek işlevsellik düşünülerek tasarlanmış gibi gelmedi şu an ki technopat tema göz kanatsa da işlevselYeni hali şu "Aurora"olsa ne iyi olurdu, o mükemmel gözüküyordu
Aurora çok göz alıyordu bir de pek işlevsellik düşünülerek tasarlanmış gibi gelmedi şu an ki technopat tema göz kanatsa da işlevselYeni hali şu "Aurora"olsa ne iyi olurdu, o mükemmel gözüküyordu
Eski temada çok hatalar mevcuttu. Mecburen tema değişikliğine gitmek durumunda kaldık. Birazdan güncel tema yayınlanacak.Yeni tema hayırlı olsun olmasına da alıştığımız bir düzeni değiştirmek bana çok mantıklı gelmedi.
Bu mesajı unutmayın. Site aktif kalsın diye tüm özellikler ham haliyle şuan. Yeni tema yüklenince tüm küçük/büyük detaylar yüklenmiş olacaktır. Bu halde kalmayacak site. Site şuanlık mesaj yazalım diye açıkAynen öyle hocam. Şuan site ham haliyle gözüküyor. Kapalı kalmasın diye yalın haliyle açtık.
Nostaljik tema olursa Rip gozlerBu mesajı unutmayın. Site aktif kalsın diye tüm özellikler ham haliyle şuan. Yeni tema yüklenince tüm küçük/büyük detaylar yüklenmiş olacaktır. Bu halde kalmayacak site. Site şuanlık mesaj yazalım diye açık
Benim hatam mesajı okudum ama unuttum . O zaman başka sıkıntı yok gibi ham haliyle bileBu mesajı unutmayın. Site aktif kalsın diye tüm özellikler ham haliyle şuan. Yeni tema yüklenince tüm küçük/büyük detaylar yüklenmiş olacaktır. Bu halde kalmayacak site. Site şuanlık mesaj yazalım diye açık
Nostaljik tema olursa Rip gozler
Nickinin en sağındaki simgeye tıkla seçenekler açılıyorAyarlardan tema değişiyor mu gözlerim kanıyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.