Tema düzenleyici

Forumu Geliştirme Süreci Hakkında Değerlendirme

Konuyu o an görüntüleyen kullanıcılar özelliği vardı, ilerleyen zamanlarda yine uygun görürseniz ekleyebilirsiniz tekrardan. Birde görsel eklediğimiz zaman bazen orantısız şekilde büyük eklenebiliyor mesajlara. Düzenleme profil sekmesinde profilinize giren kullanıcılar sekmesi de olsa fena olmazdı

İnşallah son mesaja gitme seçeneği vardır . Sadece yeni mesaj gelince , son mesaja atıyor otomatik olarak . Onun dışında son mesajı tekrar okumak isterseniz önce , 1.sayfanın en altındaki şu sayfaya git seçeneğini seçip , ondan sonra tekrar en aşağıya kaydırmanız gerekiyor . Biraz uğraştırıcı
Varsa eğer benim körlüğümdendir ama göremedim .
Önceden mesela üstte de vardı demi sayfa değiştirme tuşu

İsteklerinizi yazın arkadaşlar. Listeli şekilde derleyelim. Önceden var olup şimdi olmayanları kolayca ekleriz. Adım adım hepsini düzeltiyoruz. Geri bildirimleriniz önemli.

İsteklerinizi yazın arkadaşlar. Listeli şekilde derleyelim. Önceden var olup şimdi olmayanları kolayca ekleriz. Adım adım hepsini düzeltiyoruz. Geri bildirimleriniz önemli.
Rime ve Atabey'i kim moderatörlükten aldı yani rütbe sıralaması olarak şuanda en yetkili siz misiniz sadece merak ediyorum bu bir hesap sorma değil.

2002'den beri ve 1 Milyon Türkiye fotoğrafı yazısını görünce istemsizce patladım😅

Ee yemeyenin malını yerler Burç efendi.

Ana ekrandaki son aktivite kısmı çok kısa ve kenarlardan daraltılmış olması da kötü görünüyor. Daha geniş ve uzun olmalı. Sonuç bulunamadı yazısı da bir hatadan kaynaklı gibi.

Screenshot_20250726-203334_Chrome.jpg

BIr başlığı aşağı kısımlara kadar kaydırınca en üstteki wowturkey logosu kalktığı için ana ekrana geçmek zorlaşmış o buton hep orada olmalı.

Screenshot_20250726-203951_Chrome.jpg
Screenshot_20250726-204112_Chrome.jpg

Paylaştığım ekran görüntülerindeki logo daha iyiydi bu logoyla devam edin bence başına da tasarıma uygun dikdörtgen bir türk bayrağı da olabilir.

Screenshot_20250726-205119_Chrome.jpg

Tema seçenekleri de farklı renk paletleriyle çeşitlendirilebilirse daha güzel olur.

Ben hermese şaşırdım . 3’ünüz arasından . Ne yaptı ki raporlanacak ?
Perde arkasını bilemem tabi . Kötü bir şey yaptıysa
Hermes o gün adam akıllı aktif bile değildi.
Kategoriden sorumlu Moderatör @Atabey ve @Hermes 'ti Ben Başka bir kategoriden sorumlu moderatördüm. Yanlış yazılan bilgiyi düzeltmek istedim. Tartışma çıktı. ve biri beni şikayet etmiş.

Ben şu yaşıma kadar hep dürüst oldum ve yine dürüstçe söylüyorum şikayet etmedim hiçbir moderatörü. Sadece atabeye kızdım semihi kayırıyor gibiydi hepsi bu. Hatta unuttum bir tane mod beykozlu bana eşek fotoşopu yaptığı sırada beykozluya uyarı verdiğinde ben şaşırmış ve ss almıştım çünkü adaletin a sına muhtaç kalmıştım fakat unuttum gittim bile o mod kimdi belki de o da atabeydi.

İşin sonunda o gün yani dün müydü öbür gün müydü atabeye üzülmüştüm modluğu alındığında çünkü baktım ki atabey aslında komik biri yani beni güldürüyor😁

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt