Şu anda sahibinden com da dodurgada ticari metresi 15.000tlTicari ilandaki rakam yanlıştır. Şu an tek tapu o arsanın metresi en iyi ihtimal 30-35 bin civarı eder.
Ticari olarak en büyük parsel, ilerde AVM bile olabilir ama şu anda bu rakam üfürüklük seviyesinde.
1.20 emsalŞu anda sahibinden com da dodurgada ticari metresi 15.000tl
Şu anda sahibinden com da dodurgada ticari metresi 15.000tl
Katılıyorum next level da dükkanlar bomboş ama rezidanslar yüksek fiyattan kirada.1 milyar 200 milyon tl ye Taurus avm yi satıyorlar
Çok çok doğru bir tespit. Üslup belli ediyor zatenO kadar istatistik paylastim kimse insan gibi yorum yapmadi. Bu forumda emlakci olmayan veya ilkokul terk olmayan birkac kisi var sadece. Birak birbirlerini yolsunlar
Beytepe 1923 projesinde 3. Kattaki dükkanın metresi 260.000 e satılıyorsa bu rakamları normal buluyorum şahsen. Tek tapu ticari arsa sonuçta. Tek eksik yanı bulvarda olmaması benceBu fiyata inanıyormusunuz
Yani benim hisseli 500 metre kare arsam bu tek tapuya yakın fiyattan satılır.çünkü alıcı sayısı fazlaTek tapu metre karesi düşükse değerlidir.yoksa düşünsene 100.000 metre kare tek tapu,değerli midir.bu araziyi satın alacak kişi olur.
Biri beytepe 1923 biri dodurga arada çok büyük bir fark var.Biraz gerçekçi olmakta fayda var şu an en fazla 50 binden giderBeytepe 1923 projesinde 3. Kattaki dükkanın metresi 260.000 e satılıyorsa bu rakamları normal buluyorum şahsen. Tek tapu ticari arsa sonuçta. Tek eksik yanı bulvarda olmaması bence
lüks binalarda insaat maliyetleri yükseliyor.Yenikentte %45 ile müteahhitlerle anlaşılıyor. Dodurga, Alacaatlı Çayyolu gibi lokasyon değeri çok yüksek yerde en az %60-65 oranları değerlendirmeye alınmalı. Eğer mal sahipleri bilinçli olursa, Ufak bir matematik hesabıyla Müteahhitlerin ne kadar kazanç sağlayacağını analiz edebilirler.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.