Osman bey plan revize edilirse çok bekleriz demişti bakalım plan ne zaman revize edilecek.Revize edildikten sonra sorunlarda çıkartır Çankaya belediyesi.Bugün 100 madde görüşüldü dün dodurgaya 2 madde kala gündemi kapattılar hiçbir şey anlayamadım
Yarın Allah rızası için seyret de kurtulalım şu beklemektenBen bugünde izleyemedim geç geldim. İzleyemedim diye üzülüyordum. Herhalde ben ne zaman izlersem o zaman görüşülecek![]()
Politikacilari motive etmek icin son sansinizBugün ki gundem de yok Dodurga. Ben anlamadım şimdi onaylandı mi kaldimi nereye kayboldu. Bu meclis işleri nasıl yürüyor
Dodurga ile birlikte bir sürü madde vardı yaklaşık 155 madde nereye gitti bunlar
Kendini niye muaf tutuyorsun. Senin arsan yok herhalde burada.Politikacilari motive etmek icin son sansiniz![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.