Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah allaaa. Bunlar onayladıda bizmi kaçırdık. Pazartesi arayıp sormak lazım.

Adam 10 marta verdi sonraki meclis toplantı tarihini.

Askıya çıkacaktır arkadaşlar. Haftaya belli olur. Gündemden çıkarılan herhangi bir madde olmadı. Komisyona gönderim zaten olamaz komisyondan geldi. Bence oylandı ve askıya çıktı

1000025102.jpg

Allah kahretsin bu belediye işlerini de dodurgayı da ya vallaha böyle bir şey yaşamadım daha önce. Askıya çıkan kararlarda yok göremedim. Siz de aynı fikirdemisiniz ben mi göremiyorum

• Beğen
Tepkiler: ...
Geçen hafta 165 tane gündem maddesi açıklandı. Bunların benim bildiğim ilk 7si onaylandı. Kalan 158 madde hiç görüşülmedi mi? 5 10 madde olsa ihtimal verirdim ama bu kadar maddenin gelecek aya kalacağını düşünmüyordum açıkçası.

Dünkü toplantıda komisyona gönderilenler içindeydi o zaman. 10.maddeden itibaren yeniden incelenmek üzere demişti

Bugün gündem 36 maddelikti. Ancak 45 madde oylandı. Dünde aynısı önceki gün de aynısı acaba içeriğini okumadan sadece madde madde oylananlar içinde mi

Bu arada rapor onaylandıysa askıya çıkması 15 gün ile 1 ay arasında sürüyor.

Askıya çıkan planları; planaski.ankara.bel. tr/planaski adresinden takip edebilirsiniz.

mantıken 11,12,14 dünde dodurga onaylanmamıştır çünkü ek gündem koymuşlar

Son düzenleme:
Bir duyum aldım ama ümitlenmek de istemiyorum. Askıya çıkmış arkadaşlar sıkıntı yok denildi. İnşallah öyledir.

Geri
Üst Alt