Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Orada net dedikleri aslında brüt miktardır. Bitmiş evin iç mekanını ölçün, zar zor 50 m2 çıkacaktır. Yazlık alırken neler gördüğümüzü yazmıştım, söylenen rakamların anca yarısı çıkıyordu.

Adamlar tabii miniminnacık daire satıyoruz demezler 🤣🤣
parsel sorgudan baktım.Tam 10.000 m2

Bu forumda sadece Ahmet alıcı yok bir iki yancı daha var. Ne zaman iyi bir haber akışı olsa alttan alta yok belediyenin alt yapı ihale pılanı yokmuş, yok fiyatlar yüksekmiş falan filan ucuzcu ve yükselmeyi kontrol etmeye çalışanlar var. Bunlara da dikkat etmenizi ve cevap vermemenizi tavsiye ederim.
Sizi analiz ettim geçen yılda başka isimle mütahitle sözleşme yaptık diyen sizdinizki bu kadar gocundunuz.

Bu forumda sadece Ahmet alıcı yok bir iki yancı daha var. Ne zaman iyi bir haber akışı olsa alttan alta yok belediyenin alt yapı ihale pılanı yokmuş, yok fiyatlar yüksekmiş falan filan ucuzcu ve yükselmeyi kontrol etmeye çalışanlar var. Bunlara da dikkat etmenizi ve cevap vermemenizi tavsiye ederim.
Özele gel bi olanı yazıyorum ben sana telefon numaramı paylaşayım göstereyim ne görmek istiyorsan bölgede 40 dönüm yerim var tek tapu aktif şekilde görmek istersen onunda tapusunu gösteririm sana bölgede en çok bişey olmasını isteyende benimdir hazır kurulu kolay verilcek bi yerde yerim ben burda alt yapıyı ve mutahitlerden gelen bilgileri teklifleri niyetlerini yazdım herkesin bilgilenmesi için.

Şimdi patır patır haberler geliyor, projesini hazırlamış ve lansmana çıkacak firmalar bunlar. Çok sevindirici haberler bunlar.
bu haberler 2 yil once de vardi. 2 yil once temel atilmasi gereken projeler binalar nerede? hala bos toprak. altyapi bile yok.

bu sene beklenenden çok inşaatın başlayacağını umuyorum.
peki o zaman muteahhitler ve belediye fen isleri niye aylardir kilini kipirdatmiyor?

Arkadaşlar vallahi dodurganın değerlenmesini herkesten çok isteyen benim.ama yukarıda yazan arkadaşın dediği gibi 2 yıl öncede inşaatlar başlayacak sözleşme yapıyoruz diyenlerin hepsi şimdi adını değiştirdi.o şahıslar yine çocuğumsu hayal ve hareketlerle mütahitlerin hemen işe koyulacaklarını yazıyorlar.zannediyorlarki Dodurga onların o manipilasyonu ile değerlenecek.dodurga zaten ALTIN DEĞERİNDEDİR.mütahitler ve ihracatcılar zor durumdadır.en büyük baskı yeni konut ve dolardadır.biliyorum o çocukca davrananların çoğu yıl sonu tekrar adlarını değiştirecekler.inşallah ümit ederim ben yanılırım onlar haklı çıkar

Abi konutcular zorda diyorsunuz instagramda takip ettiğim mütahitler 2+1 1+1 yetiştiremiyolar lansmandan gözünüzü seveyim saraycık bile şehir oluyo neden kaynaklı 1+1 2+1 olayından ötürü yoksa saraycığa mütahit dönüp bakarmıydı böyle bi emsal veya metre sınırı yok bir mütahitin 5 adet şantiyesi var maşallah adam hergün 5er 10ar sözleşme paylaşıyor bahara ne demek istediğimi sizlerde görürsünüz inşallah

Alp
Arkadaşlar vallahi dodurganın değerlenmesini herkesten çok isteyen benim.ama yukarıda yazan arkadaşın dediği gibi 2 yıl öncede inşaatlar başlayacak sözleşme yapıyoruz diyenlerin hepsi şimdi adını değiştirdi.o şahıslar yine çocuğumsu hayal ve hareketlerle mütahitlerin hemen işe koyulacaklarını yazıyorlar.zannediyorlarki Dodurga onların o manipilasyonu ile değerlenecek.dodurga zaten ALTIN DEĞERİNDEDİR.mütahitler ve ihracatcılar zor durumdadır.en büyük baskı yeni konut ve dolardadır.biliyorum o çocukca davrananların çoğu yıl sonu tekrar adlarını değiştirecekler.inşallah ümit ederim ben yanılırım onlar haklı çıkar
Danıştayın kararından önce Ufuk mülk ve Elit yapı ruhsatları almıştı.Eğer ruhsatları iptal olmasaydı şuana kadar inşaatlar başlamıştı.Şimdi ise Elit yapı kendi yolunu kendisi açtı.Tekrardan ruhsatlar alınınca yaza kadar bir hareketlilik kesin olacak.

Olay iyimserlik kötümserlik tartışmasına dönüşmüş. Kim ya da kimler kastediliyor anlamadım.

İlk günden itibaren devamlı plandaki hukuki sorunları yazdım, revizyonda nasıl çözülmesi gerektiğini belirttim.
Revizyon da o şekilde gerçekleşince sanırım en iyimser ben oldum.

Ankara'nın en değerli bölgesi Çayyolu'nun son parçasında hissedarız. Eskiden kurt inen izbelik, dandik yerler bile uçup kaçmışken bizim Dodurga'da kötümser olmamız kadar saçma bir şey olamaz.

Kaç inşaat başlar, kaç lansman olur bilmek imkansız, ancak bizim haberimiz bile yokken inşaat firmaları anlaşmış, projesini lansmanını hazırlamış bile. Çelikyurt denilen firmanın iki parselde birden anlaşıp proje yaptığını hangimiz biliyordu? Veya Yıldız arkadaşımızın bir ay sonra açıklanacak dediği projeden hangimizin haberi vardı?

Ben bahar aylarıyla birlikte aynı şekilde bir çok projenin açıklanacağını umuyorum.

Iç parsellerde bile inşaatlar başlayabilir.

Dün yeni yılı kutlamak için bizim yazlığın müteahhiti arayınca dayanamayıp bu konulardan bahsettim. Adam istersen yerleşime 20 km mesafede olsun, inşaat yapılır dedi. Ben elektrik olayının nasıl olacağını sorduğumda da jeneratörle her iş yapılır dedi. Sahil bölgelerinde kim altyapı veya elektrik bulmuş ki, yine de 80-100 villalık projeler mantar gibi yapılıp bitiyor dedi.

Bir kaç ay içinde bu sene ne kadar proje açıklanıp başlar, göreceğiz.

Önemli olan moralinizi yitirmemek, şu aşamaya gelmişken karamsarlığa kapılmamak. Ve mümkünse belediyeye ulaşıp altyapı konusunda adımlar atılması için çaba göstermek. Elimizden gelecek olan sadece budur.

Dodurga, Ankara’nın en elit bölgelerinden biri olmaya aday.

Bir yanda 50’lik bulvar, öte yanda 35’lik bulvar var; arkada ise suni bir gölet projesi bulunuyor. Yetmedi mi? Beytepe’nin birkaç katı kadar yeşil alana sahip.

Gerçekten biz iyimserler ve değer bilenler sustukça, Dodurga’yı her kötüleme fırsatında iki üç kişi bu fırsatı kaçırmıyor, leke sürmeye çalışıyor. Kusura bakmayın ama bugün Saraycık’ı, Şehitali’ni, Tulumtaşı’nı övüp Dodurga’ya burun kıvıranlar, tek kelimeyle vizyonsuzdur.

Zaman, kimin haklı kimin haksız olduğunu gösterecek. Marka projeler bir yerleşsin de Dodurga’da göreceğiz kim forumda rumuz değiştiriyormuş.

Dodurga'nın nasıl güzel ve ferah olacağını görmemek mümkün mü?

Düşünün, İncek'te emsali üç katına çıkarmaya kalkan açgözlüler bile bunu Dodurga sayesinde mümkün görmüşler. Orada olmayan sosyal donatı ihtiyacını bile Dodurga'nın üstlenmesi düşünülmüş, bilirkişi de bunu mümkün görmüş.

24 ve 28 kat olayı ise, ben her ne kadar sevmesem de, Dodurga'da parselin neredeyse %95 kısmını peyzaj, donatı için mümkün kılıyor.

Gölet vesaire ekstra.

Dodurga Ankara'nın en güzel yerleşimi olacak.

Bakın ben insandan anliyorsam...ahmet alıcı nin olayı şu...dodurga da bayağı arsası var..olumlu yazıları görünce sevinçten havalara ucuyor...ama ya başka biseyler cikar da diye buraya olumsuz cümleler yazıp gene güzel cevaplar alınca huzurluca uyuyor..

Arkadaşlar bugün Dodurga köyünden geçtim. Gökdemirlerin Dodurga köyündeki parselde bugün itibariyle yıkım başlamış. Makineleri çalışıyor. Köylülerden aldığım bilgiye göre inşaatına enkaz kaldırmadan sonra başlanacakmış. Hemen üstündeki su havuzunun olduğu parsel anlaşmayı yapmış ve parsel üzerindeki ticari faaliyetler durdurulup yıkılacak hale gelmiş yakında orası başlıyormuş. Tabii buralar altyapı sorunu olmayan yerler. Çevre yolu kenarı planın en uç noktaları elbette ki altyapıyı bekleyeceklerdir. Fakat buralara yakın yerler yavaş yavaş yürüyecek ve dodurga'dan bir şey olmaz umutsuzluğa kapılmanın da yersiz olduğu ortaya çıkacak. Şahsen benim bir iki tane parselim köye yakın yerler . Onun için de biraz daha umutlandım.Bu Güzel haberi siz ortaklara ve gelecekteki komşulara haber vereyim dedim.

Dodurga, Ankara’nın en elit bölgelerinden biri olmaya aday.

Bir yanda 50’lik bulvar, öte yanda 35’lik bulvar var; arkada ise suni bir gölet projesi bulunuyor. Yetmedi mi? Beytepe’nin birkaç katı kadar yeşil alana sahip.

Gerçekten biz iyimserler ve değer bilenler sustukça, Dodurga’yı her kötüleme fırsatında iki üç kişi bu fırsatı kaçırmıyor, leke sürmeye çalışıyor. Kusura bakmayın ama bugün Saraycık’ı, Şehitali’ni, Tulumtaşı’nı övüp Dodurga’ya burun kıvıranlar, tek kelimeyle vizyonsuzdur.

Zaman, kimin haklı kimin haksız olduğunu gösterecek. Marka projeler bir yerleşsin de Dodurga’da göreceğiz kim forumda rumuz değiştiriyormuş.
Afedersiniz siz iki ay önce forma girdiğiniz görünüyor.geçen yıl rumuzunuz neydi.bir aslınızı öğrenelim

Geri