Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu forumda sadece Ahmet alıcı yok bir iki yancı daha var. Ne zaman iyi bir haber akışı olsa alttan alta yok belediyenin alt yapı ihale pılanı yokmuş, yok fiyatlar yüksekmiş falan filan ucuzcu ve yükselmeyi kontrol etmeye çalışanlar var. Bunlara da dikkat etmenizi ve cevap vermemenizi tavsiye ederim.
Yukarda bana beğeni bırakmışsınız.teşekkür ederim.bu yazınızı sizin heyecanınıza bağışlıyorum.demekki ben hayalci değilim gerçekciyim

@Uğur bey Tona yapının yeri pek iyi değil yazmışsnız. Ben bildiğim kadarıyla anlatayım. Öncelikle bahsedilen parsel 35 metrelik bulvar cepheli olup yakın parsellerde çok sayıda okul, ticari parseller ve hastane parseli var. Ayrıca yapılması planlanan göleti gören bir noktada. Eğer yapılaşmaya uzak derseniz evet ama yerinin iyi olmadığına katılmıyorum.

@Uğur bey Tona yapının yeri pek iyi değil yazmışsnız. Ben bildiğim kadarıyla anlatayım. Öncelikle bahsedilen parsel 35 metrelik bulvar cepheli olup yakın parsellerde çok sayıda okul, ticari parseller ve hastane parseli var. Ayrıca yapılması planlanan göleti gören bir noktada. Eğer yapılaşmaya uzak derseniz evet ama yerinin iyi olmadığına katılmıyorum.
Tona yapıya iyi değil demedim.Burası Alacaatlı parsellerine göre en az 2 sene sonra yapılaşmaya başlar diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Geri