Tema düzenleyici

Dodurga ve Alacaatlı Mahalleleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaySev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
simsarlara inanmayin dodurgayi kimse durduramaz
Ahmet bey emlakçı misin.
Dodurgada yeriniz olmadığı belli. Buradaki rolunuz nedir. Birilerini mi temsil ediyorsunuz. Her iyi yorumun önüne anlamsız bir şekilde çıkıp alaycı alaycı ve bence insanlara saygısızca yorumlar yapıyorsunuz. Sizin yatırım uzmanı olmadığınız açık. Dodurga ile ilgili bir şey bildiğiniz de yok. Ee burada durmanızı gerektirecek bir husus yok.

Ben dodurgayi 4 sene önce 1000 liraya aldım. 2 emsal yerime geçen ay 2000 metresine 80 milyon TL aldığım kişi teklif etti. ( Parselimde 2 hissedar var) Benim için makul bir kardır. Ama 2026 hazirani gormeden satmayacagim. Parselin temiz olması avantaj. 5-10 metresi olup pislik çıkaran mahluklar (herkes değil niyeti kötü olan) ile uğraşmamak için küçük hissesi olan parsellerden uzak durdum.

Evler kaç m2 kaç dükkan varmış
Soranlar olmuş dün teyit ettim; tamamı 2+1 300 adet konut. İki tip daire var (Tip-1 net 58m2 / Tip-2 net 65m2) Bulvar tarafındaki A bloğun altında 8 dükkan olacakmış. Fiyat sordum; 4. kattan 65m2 olan bir evi baz aldı 6.800.000 dedi. (2 milyon peşinat, 2 milyon seneye ara ödeme, kalan para 4 yıl boyunca 50-60 bin aylık taksitle) Kat başına 150 bin şerefiye eklerseniz üst katlardan da verebiliriz dedi. Finansman güzel geldi bana. 3 yıl sonra teslim ve bölgede şuan hiç bir şey olmadığından evin fiyatın Dodurga'nın gerçek değerini henüz yansıtmadığını düşünüyorum. Ev alma niyetim vardı, yatırımlık olarak burayı düşünebilirim. 1-2 proje daha duyurulsun, fiyatları karşılaştırıp bi karar vereceğim.

Ahmet bey emlakçı misin.
Dodurgada yeriniz olmadığı belli. Buradaki rolunuz nedir. Birilerini mi temsil ediyorsunuz. Her iyi yorumun önüne anlamsız bir şekilde çıkıp alaycı alaycı ve bence insanlara saygısızca yorumlar yapıyorsunuz. Sizin yatırım uzmanı olmadığınız açık. Dodurga ile ilgili bir şey bildiğiniz de yok. Ee burada durmanızı gerektirecek bir husus yok.
Arkadaşlar Bu Ahmet Alıcı denen avarayı muhatap almayın cevap yazmayın.

Geri