Acıyorum sana spastik. Aslında kendine gülüyorsun.
2020 civarı kapanan 54B Kağıthane Garajı - Bomonti - Beşiktaş hattının yerine vardı.37T’nin bir ara Gümüşsuyu Peron kalkışlı Kağıthane Garajı’nda biten bir deparı vardı. Hangi gündü aklımda değil ama saati 10 civarı, son seferiydi
Sana hangi hatlar lazım mesela açıklama getirirsen yardımcı olmaya çalışırız. Uzun hattan kastettiğin nedir tam olarak? Eğer uzun hat seviyorsan İstanbulda hala uzun hatlar var binebilirsin 500T sana Avrasya turu 130Ş sana Anadolu Yakası turu yaptırır 139A ile Batı ile Kuzeyin buluşmasını 303 ile de İstanbulun en batısına yolculuk etmiş olursunEskiden ne güzel hatlarımız vardı. Hepsini kapattılar. Ben bunu kabullenemiyorum.
Şimdi varsa yoksa
50 Türevli, TM ve SM hatları var. Çeşitlilik yok normal uzun hatlar yok. Varsa yoksa kısa çöp aktarma hatları var.
bari bunu geri açsınlar hatta yeni düzenlemeyle eski tünel güzergahından ekspress şekilde beşiktaşa gitmeli.36Z-1 (Cebeci - Beşiktaş)
iett 50L’nin halinden bihaber olduğu için ona aktarma yap derlerbari bunu geri açsınlar hatta yeni düzenlemeyle eski tünel güzergahından ekspress şekilde beşiktaşa gitmeli.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.