Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. H

İstanbul Raylı Sistemlerindeki Evcil Hayvanlar

Takmışsın araştırın geline , araştırıyorum kedi evcil olanı da var yabani olanı da var bu hayvanlar avcı hayvanlar sokakta yaşamaları çok doğal ne gibi bi felakete yol açıyorlar onu da anlanadım
  2. H

İstanbul Raylı Sistemlerindeki Evcil Hayvanlar

Nasıl istediği yerde yaşayamaz anlamadım sokak kedisi nerede yaşayacak mantıklı konuş biraz
  3. H

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

55 ve 93M hep dolu denk geliyorum, belki de bana öyle denk geliyor da olabilir
  4. H

İSPARK - İstanbul Otopark İşletmeleri

Ne anlatıyorsun adam evinin önüne sokağa araba çekiyor ispark denen mafya tabela dikip para alıyor ev sahibinin suçu yoğun yerde oturmasi mi
  5. H

Otoparkı geçtim milletin evinin önünden haraç keser gibi park parası alıyorlar bazı yerlerde rezillik ya
  6. H

Rezillik valla özel otoparklar daha ucuz yol kenarından ara sokaktan bile para alıyorlar buna hizmet diyorlar bi de utanmazlar
  7. H

M3 Bakırköy Sahil-Kayaşehir Merkez Metro Hattı

Sen işin siyasetindesin m3 yetmiyorsa uab araçları göndermediyse, sen otobüs koyacaksın hizmet etmek istiyorsan, ne farkın kalıyor uabdan 98D ,92 bu hatlar her türlü is yapan hatlar yok etmeye çalışıyor, m3le de alakalı konuştuğumuz şeyler ayrıca
  8. H

M3 Bakırköy Sahil-Kayaşehir Merkez Metro Hattı

Metronun araçları yetmiyorsa 98D'yi azaltma o zaman eskiden akşam 15 dkda bir geçerdi şimdi 30 dkda bir geciyor 92yi yok ettiler zaten 30 dkda bir geçen otobüs 2 saate çıktı
  9. H

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

90 saniyede bir Marmaraya gerek yok ki ben is çıkışı kullanıyorum 7 dkda bir geliyor 10 vagon zaten kapasitesi de yetiyor
  10. H

İETT Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişikliği ve İptal Haberleri

Katılıyorum elbette trafik de sorun ama okullar açıldıktan sonra bu hat maalesef yetersiz kalıyor körüklü lazım sıkça
  11. H

500T ==> Yoğun Trafik nedeniyle araçlarımız ŞİFASONDURAK kalkışlı seferlerine 15 dakika ve üzeri rötarlı hareket etmektedir. (10:50) | Yoğun Trafik nedeniyle araçlarımız 4.LEVENTMETRO kalkışlı seferlerine 15 dakika ve üzeri rötarlı hareket etmektedir. (07:59) 4.LEVENT METRO durağından başlayacak...
  12. H

Birbirlerine benzer İETT hatları

Hattın kapanıp araçların 50D'ye geçmesi bence daha doğru olur
  13. H

Birbirlerine benzer İETT hatları

K3 ve 50D, K3'ün geçtiği bütün duraklardan geçiyor 50D, K3 gereksiz bi hat bence
  14. H

İstanbul İETT Hat Sohbetleri

Arkadaşım haklısın ama olay dışına çıkmayalım senin cevap verdiğin arkadaş aktarmaya birşey dememiş İETT aktarma olayını başlatırken daha sık sefer diye milleti kandırıyor şimdi 25dk da bir 50b 30 dkda bir 50t kalkıyor eskisinden daha az, olay burda İETTnin milleti kandırması
  15. H

İETT'den Haberler

Yazın azalttıkları seferleri geri koymuşlar bi de ek sefer yazmışlar komedi, 98D geçen kıştan bile daha az seferi var
  16. H

Bakırköy yüce tarla caddesindeki çalışma bitmiş bakırköy otobüsleri eski güzergahına dönmüş
  17. H

Klasik İETT önce hattı daha sık çalışacak diye kısaltıyor, sonra eski sefer tarifesine geri döndürüyor, kapatın gitsin bu hattı şu an bi halta yaramıyor millet 146ya aktarma yapacak diye 1 saat bunu beklemez 76O ya biner, 76O ya ver araçları da
  18. H

İETT - Üzerinde Güneş Batmayan Hat 500T

Ali sami yen stadı ve Nurtepe ne olacak ?
  19. H

Bu arada söylendi mi bilmiyorum ama 500T 4. Leventten kalkarken artık eskisi gibi emniyetevlerden direkt köprü yoluna girmiyor , özdileğin oradaki ışıklardan dönüp fabrikalar durağına uğrayıp o şekilde köprü yoluna giriyor , iş saati o ışıklara girip çıkmak zulüm bilen bilir kırmızıya...
  20. H

500L şimdi de 107 ye düşmüş 05-08-2025 itibariyle Cumartesi 8, Haftaiçi 35, Pazar 9 seferin hareket saati güncellenmiştir. Ayrıca Cumartesi 8 sefer, Haftaiçi 107 sefer, Pazar 9 sefer ilave edilmiştir.
Geri