Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Hiç bir şey anlamadım dediğinizden ama soforler bilgileri gayet yeterli derecede sahip
Şöyle açayım.
Bizdeki şoförlerden bilgi almak (belki benim az muhataplığımdandır)ama zor gibi gözüküyor.Benim semtimdeki şoförler tersleyici bir tip gibi gözüktüklerinden konuşma fırsatı bulamıyorum

Şöyle açayım.
Bizdeki şoförlerden bilgi almak (belki benim az muhataplığımdandır)ama zor gibi gözüküyor.Benim semtimdeki şoförler tersleyici bir tip gibi gözüktüklerinden konuşma fırsatı bulamıyorum
Anladım, burada da mevcut öyle şoförler, vatandaşa bilgi verilmiyor normalde ama bilgileri söyleyince tabi sende bilgilisin diye muhabbet oluyor

Konu sahibi
1900'lerden kalma işte

İstanbul gibi bir metropol olmasa neyse diyeceğim de İstanbulda hala bunların çalışması büyük skandal
Düwaglar da hala çalışıyor. 75 model. T4’e ilk açıldığındaki araç eksikliğini kapatmak için günü kurtarmak için alındılar sanırsam

Son düzenleme:
Konu sahibi
Buradaki ABB’ler abisinden 8 yaş küçükmüş.Kulakları sağır eden kalkış sesi ve kıvılcım çıkararak gitmesi haricinde abisinden katbekat iyi
M1'de öyle. Kıvılcım, ray sesi, kapıların bir türlü kapanamaması, elektriğin her an gidecekmiş gibi hissettirmesi, yavaş gitmesi, sallaya sallaya ve sesli gitmesi. Baya konforsuz bir araç

Şöyle açayım.
bizdeki şöförler öğrenci görünce bela okuyor. Lise zamanımda Adam diyordu sizden kurtuluyorum bu hatta Özel Halk Otobüsleri giriyor şükürler olsun. diyordu bana yauw. dedim abi ben naptım. senin otobüsünün camını bizim lisedekiler indirmiş olabilir ama ben indirmedim.

Arkadaşlar şoförleride anlamak lazım günde kaç sefer atıyorlar kaç türlü insanla muhattap oluyorlar yolu trafiği cabası. Hele şu son zamanlarda çoğu şoför dinlenemeden servis atıyor ben fırsat buldukça konuşuyorum şoförlerle bugüne kadar pek aksi olanına denk gelmedim hatta konuştukça mutlu oluyorlar işleri zor gerçekten.

Arkadaşlar şoförleride anlamak lazım günde kaç sefer atıyorlar kaç türlü insanla muhattap oluyorlar yolu trafiği cabası. Hele şu son zamanlarda çoğu şoför dinlenemeden servis atıyor ben fırsat buldukça konuşuyorum şoförlerle bugüne kadar pek aksi olanına denk gelmedim hatta konuştukça mutlu oluyorlar işleri zor gerçekten.
Bunun nedeni araç eksikliği ve sürekli şikayet gelmesi her şikayet sefer sıklığını arttırıyor maalesef özel halk otobüsü şoförleri günde 16 17 saat araç başında bunlarda etken

Geri