Başlamadı?C434 Yarın seferlere başlayacakmış 133KT hattında
Başlamadı?C434 Yarın seferlere başlayacakmış 133KT hattında
Başakşehir tarafına doğru gidiyor bu saatte ben de şaşırdım açıkçası acaba evine gidiyor olabilir miA-1749 nereye gidiyor bu saatte?
Yok sanayiyede gidiyor olabilir,evet dediğim gibi sanayiye gitti aracBaşakşehir tarafına doğru gidiyor bu saatte ben de şaşırdım açıkçası acaba evine gidiyor olabilir mi
Hangi araçlar@yusuf_atay 4 tane daha arac ikitellide değişime gitmiş bakalım hangileri ne alacak
Göremiyorum üzerlerine tıklayamıyorum aracların ama iettnext haritadan baktığımda varHangi araçlar
Her ikitelliye giden değişim için gitmiyor yalnız muayene içinde giden var@yusuf_atay 4 tane daha arac ikitellide değişime gitmiş bakalım hangileri ne alacak
@İSTANBULLU Cobrayı en iyi bence sen bilirsinHayırlı Cumalar,
Bilgisi olan arkadaşlara küçük bir sorum var. Diğer başlıkta ÖHO araçlarının fiyatları paylaşılmış ve 13,9 Milyon ₺ ile en uygun rakam Cobra'ya ait. Cobra'yı tercih etmeyenlerin 'tercih etmeme sebebi' ne olabilir? Bildiğim kadarıyla tüm şoförler bu aracı kullanmaktan keyif alıyor. Değerli bilgilerinizi rica ediyorum.
Hayırlı Cumalar.bilmiyorum nedense hep Otokar ve BMC ön plandaHayırlı Cumalar,
Bilgisi olan arkadaşlara küçük bir sorum var. Diğer başlıkta ÖHO araçlarının fiyatları paylaşılmış ve 13,9 Milyon ₺ ile en uygun rakam Cobra'ya ait. Cobra'yı tercih etmeyenlerin 'tercih etmeme sebebi' ne olabilir? Bildiğim kadarıyla tüm şoförler bu aracı kullanmaktan keyif alıyor. Değerli bilgilerinizi rica ediyorum.
Her ne kadar mercedes benz motor zf ecolife şanzıman kullansa da işçiliği çok kötü araç fabrikadan kusurlu çıkıyor ön takımlardan ses geliyor şanzıman yazılımı sıkıntılı farkındaysanız cobra alan bir çok mal sahibi aracı fabrikaya götürüyor sorunları çözmek için bir de ses yalıtımı sıfır kısacası traktör bile cobradan daha iyidirHayırlı Cumalar,
Bence baslica sebebi Otokar BMC ve Mercedes in piyasada en etkin rolü oynaması bunlar o kadar büyük markalar ki şoförler araç alırken önce bunlara bakıyor ayrıca eski firma bunlar belli bir ağırlığı var ve Güleryüz ün parçası diğer markalara nazaran daha az bulunuyor ve Güleryüz Anadolu da daha çok çünkü Anadolu da Güleryüz parçası bulmak daha kolay diye duymuştum bana göre böyleHayırlı Cumalar,
Güleryüzde parça sorunu yok çünkü ondan kullanılan parçalar başka otobüslerde de kullanılıyor bence tamamen işçilik kalitesinden kaynaklıdırBence baslica sebebi Otokar BMC ve Mercedes in piyasada en etkin rolü oynaması bunlar o kadar büyük markalar ki şoförler araç alırken önce bunlara bakıyor ayrıca eski firma bunlar belli bir ağırlığı var ve Güleryüz ün parçası diğer markalara nazaran daha az bulunuyor ve Güleryüz Anadolu da daha çok çünkü Anadolu da Güleryüz parçası bulmak daha kolay diye duymuştum bana göre böyle
İlk defa 2026 Conectoya bindim. Fakat yolcu olarak 2025'ten pek farklı görmedim.
B-025 / 30M / Mercedes-Benz Conecto (2026)
Osmanbey - Şişli
Evet 2026 Conecto almış. Binmiştim aracına geçenlerdeEkli dosyayı görüntüle 105126
Ekli dosyayı görüntüle 105128
B-025
30 Ocak 2026
Bu araçta Nur Sitesi'nde yatıyordu.Sanırım eski aracı plakası yok.B-025 yeni araç aldı mı acaba?
Güleryüz’de oldukça köklü bir firma ama kendi markalarını çıkarıp otobüs yapmaya başlamaları nispeten yeni.Bence baslica sebebi Otokar BMC ve Mercedes in piyasada en etkin rolü oynaması bunlar o kadar büyük markalar ki şoförler araç alırken önce bunlara bakıyor ayrıca eski firma bunlar belli bir ağırlığı var ve Güleryüz ün parçası diğer markalara nazaran daha az bulunuyor ve Güleryüz Anadolu da daha çok çünkü Anadolu da Güleryüz parçası bulmak daha kolay diye duymuştum bana göre böyle
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.