Tema düzenleyici

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Sohbet (ÖHO)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan D0836
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
IMG_20260129_142609.jpg

3 tane Yaptaş BMC'si peş peşe

Hayırlı Cumalar,
Bilgisi olan arkadaşlara küçük bir sorum var. Diğer başlıkta ÖHO araçlarının fiyatları paylaşılmış ve 13,9 Milyon ₺ ile en uygun rakam Cobra'ya ait. Cobra'yı tercih etmeyenlerin 'tercih etmeme sebebi' ne olabilir? Bildiğim kadarıyla tüm şoförler bu aracı kullanmaktan keyif alıyor. Değerli bilgilerinizi rica ediyorum.

Hayırlı Cumalar,
Bilgisi olan arkadaşlara küçük bir sorum var. Diğer başlıkta ÖHO araçlarının fiyatları paylaşılmış ve 13,9 Milyon ₺ ile en uygun rakam Cobra'ya ait. Cobra'yı tercih etmeyenlerin 'tercih etmeme sebebi' ne olabilir? Bildiğim kadarıyla tüm şoförler bu aracı kullanmaktan keyif alıyor. Değerli bilgilerinizi rica ediyorum.
@İSTANBULLU Cobrayı en iyi bence sen bilirsin

Hayırlı Cumalar,
Hayırlı Cumalar.bilmiyorum nedense hep Otokar ve BMC ön planda

Hayırlı Cumalar,
Her ne kadar mercedes benz motor zf ecolife şanzıman kullansa da işçiliği çok kötü araç fabrikadan kusurlu çıkıyor ön takımlardan ses geliyor şanzıman yazılımı sıkıntılı farkındaysanız cobra alan bir çok mal sahibi aracı fabrikaya götürüyor sorunları çözmek için bir de ses yalıtımı sıfır kısacası traktör bile cobradan daha iyidir

Hayırlı Cumalar,
Bence baslica sebebi Otokar BMC ve Mercedes in piyasada en etkin rolü oynaması bunlar o kadar büyük markalar ki şoförler araç alırken önce bunlara bakıyor ayrıca eski firma bunlar belli bir ağırlığı var ve Güleryüz ün parçası diğer markalara nazaran daha az bulunuyor ve Güleryüz Anadolu da daha çok çünkü Anadolu da Güleryüz parçası bulmak daha kolay diye duymuştum bana göre böyle

Bence baslica sebebi Otokar BMC ve Mercedes in piyasada en etkin rolü oynaması bunlar o kadar büyük markalar ki şoförler araç alırken önce bunlara bakıyor ayrıca eski firma bunlar belli bir ağırlığı var ve Güleryüz ün parçası diğer markalara nazaran daha az bulunuyor ve Güleryüz Anadolu da daha çok çünkü Anadolu da Güleryüz parçası bulmak daha kolay diye duymuştum bana göre böyle
Güleryüzde parça sorunu yok çünkü ondan kullanılan parçalar başka otobüslerde de kullanılıyor bence tamamen işçilik kalitesinden kaynaklıdır

İlk defa 2026 Conectoya bindim. Fakat yolcu olarak 2025'ten pek farklı görmedim.
B-025 / 30M / Mercedes-Benz Conecto (2026)
Osmanbey - Şişli
Ekli dosyayı görüntüle 105126
Ekli dosyayı görüntüle 105128
B-025

30 Ocak 2026

Bu araçta Nur Sitesi'nde yatıyordu.Sanırım eski aracı plakası yok.B-025 yeni araç aldı mı acaba?
Evet 2026 Conecto almış. Binmiştim aracına geçenlerde

Geri