oooo hangi bölgeye gidecek acaba bu yakadaysa 4 seceneği varB-1500 İst. Özel Taşımacılık olmuş.
146 Sabit bölgesi
98AB/73B/HT1
31/98B/97A/97T
98H/92Ş
oooo hangi bölgeye gidecek acaba bu yakadaysa 4 seceneği varB-1500 İst. Özel Taşımacılık olmuş.
İST Özel taşımacılık'ın B bölgesinde hatları varmıydı ya 63/27SE/41ST biliyordum zatende bunun dışındaB bölgesinde de bayağı İst. Özel Taşımacılık var
A'dan cıkmak istiyor şöforler neden acaba merak ettimA-1652, yakın zamanda 142 bölgesine veda edecektir. Büyük ihtimalle o da TM10 veya 40B bölgesine geçecek.
142 bölgesi sıkıcı gerci değiştirmek istemesi anormal değil gibi birde kooperatif parasını vermiyordur adamınBen de bilmiyorum. Operatörü Elit olmuş. Aynı durum A-1649'da da olmuştu. Sonra bölgeden gitti. Bunun da gideceğini düşünüyorum.
Aslında Beykoz ya da Çatalca ya yakışır diye düşünüyorumSahibinden de gezerken bir ilana denk geldim. İstanbul'da Akia Ultra LF9'un olmamasına açıkçası şaşırdım. Çok model denendi ve bu modelin denenmemesini merak ettim. 3 kapılı LF9'u görmek ister miydiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 106000
3 kapılı araçlar kesinlikle 8m-12m dönüşümlü çalışan hatlara lazım. basamaktan orta kapıya inmenin izdiham yarattığını duymuştumSahibinden de gezerken bir ilana denk geldim. İstanbul'da Akia Ultra LF9'un olmamasına açıkçası şaşırdım. Çok model denendi ve bu modelin denenmemesini merak ettim. 3 kapılı LF9'u görmek ister miydiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 106000
Konudan bağımsız, bir bilgi vereyim, lale desenli koltuklar İstanbula aittir,iett tarafından tescillenip her firmadan istenmiştir,firmalar da bu deseni degistirmeyip aynı desenle devam etmiştir. Gereksiz bilgiÖzellikleri ise;
- 2016 çıkışlı, 2015 model
- Euro 5 Cummins motor
- Allison otomatik şanzıman ( manuel kullanma özelliğine sahiptir )
- Tam alçak taban fazla yolcu alma kapasitesine sahiptir ( Emsallerinin arkası merdivenlidir )
- Geniş yükseklik geniş iç hacim geniş 3 kapı
- Alt düzeni 12 m araçla aynı olduğundan sağlamdır kolay kolay bozulmaz ( Daha anahtar değmemiştir )
İçi ise;
Ekli dosyayı görüntüle 106004
Yenilik iyidir. Şoföre çok yakın olmuş biraz daha kapıya yanaşabilirmişİett Öholarda takılan validatörlerde değişikliğe gitmiş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.