Yeni BMC'lerde Validatör çok yüksekte .Onu farkettim.Araca mı özel bilmiyorum ama şoförün bilgi sistem ekranına çok kaydırılmış validatör. Biraz daha yolcu konforu için ön kapıya yakın olmalıydı
Yeni BMC'lerde Validatör çok yüksekte .Onu farkettim.Araca mı özel bilmiyorum ama şoförün bilgi sistem ekranına çok kaydırılmış validatör. Biraz daha yolcu konforu için ön kapıya yakın olmalıydı
İstanbul ulaşım etiketleri sökülüp ÖHO özel halk otobüsü etiketleri yapıştırıldıOnlar Güleryüz Cobra GM-290 LF 2014 Modeller. Ulaşım A.Ş.'de çalıştılar hala da onlara ait (Özturan Petrol'ün). Eskiden CNG'liydiler. Söküldü dizele çevrildi
Demek istediğim bu değildi. Zaten ortak çatıda birleştiler fakat eski sisteme göre İOAŞ'larİstanbul ulaşım etiketleri sökülüp ÖHO özel halk otobüsü etiketleri yapıştırıldı
Reklam yasak
Herkes o araçların ioaş olduğunu biliyor öho ya bağlanmaları onların ioaş olduğunu değiştirmiyorİstanbul ulaşım etiketleri sökülüp ÖHO özel halk otobüsü etiketleri yapıştırıldı
Reklam yasak
Biz hala İOAŞ, ÖHO ayrımı yapıyoruz. Kodlarından, Şirketlerinden, Çalıştıkları hatlardan hatta araç modellerinden bile belli oluyor.ioaş,Silivri,şile grubu,arnavutköy minibüsleri tek çatı altında IETT altında birleşti.
Arnavutköy minibüsleri İBB’ye bağlıioaş,Silivri,şile grubu,arnavutköy minibüsleri tek çatı altında IETT altında birleşti.
Ibb nin işletmecisi iett tarafindan isletiliyorArnavutköy minibüsleri İBB’ye bağlı
İett işletmiyor, tuhim işletiyor. İett sitesinde de çıkmıyor ilk zamanlarında çıkıyorduIbb nin işletmecisi iett tarafindan isletiliyor
Iett tarafından işletilen sistemİett işletmiyor, tuhim işletiyor. İett sitesinde de çıkmıyor ilk zamanlarında çıkıyordu
Direkt İstanbul Büyükşehir Belediyesi TUHİM'e bağlı. Araçlarda İ.E.T.T takip sisteminin olmaması da bunun kanıtıdır.İett işletmiyor, tuhim işletiyor. İett sitesinde de çıkmıyor ilk zamanlarında çıkıyordu
Silivri'ye de mi yeşil minibüsler geliyor? Cidden çok iyi olur.ioaş,Silivri,şile grubu,arnavutköy minibüsleri tek çatı altında IETT altında birleşti.
Hayır öyle bir şey demedimSilivri'ye de mi yeşil minibüsler geliyor? Cidden çok iyi olur.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.