Tema düzenleyici

İstanbul Ulaşımı Hakkında Random/Karışık Sohbet

Konu sahibi
Bunun nedeni araç eksikliği ve sürekli şikayet gelmesi her şikayet sefer sıklığını arttırıyor maalesef özel halk otobüsü şoförleri günde 16 17 saat araç başında bunlarda etken
Özel Halk Otobüs şoförlerine Allah yardım etsin zaten. Ekstrem koşullarda çalışıyorlar. Resmen hayatları yok gibi bir şey. İETT şoförleri biraz daha rahat ÖHO ya göre

Özel Halk Otobüs şoförlerine Allah yardım etsin zaten. Ekstrem koşullarda çalışıyorlar. Resmen hayatları yok gibi bir şey. İETT şoförleri biraz daha rahat ÖHO ya göre
Iett 8 saat çalışır, sadece yola odaklanır özelde ise aracın bakımı,denetim,maaş,trafik, 16 saat araç başında olmaları gibi gibi sorunlar

ÖHO şoförleri zaten dediğiniz gibi felaket çalışma şartları altında zorlanıyorlar. Özellikle geç saatlerde son servislerinde tapagaz gidiyorlar eve yarım saat daha erken varabilmek için kaç kere ciddi kaza tehlikesine şahit oldum hep son seferlerde oldu bu.

Konu sahibi
Kısa hatlara girerdiniz TM16 gibi
BN1-98S-98D

veya

76O-89-89S

düşük ihtimal

89K-97GE-98H-141M'ye girerdim.

Burada en yüksek verdiğim ihtimal BN1 grubu. BN1 ve 98S'yi gözüm kapalı sürerim. 98D hiç bilmiyorum kalkış yerini bile bilmiyorum ama öğrenirdim.

Diğer grup olan 89S evimin dibi olduğu için son serviste tak diye eve giderdim o yüzden iyi olabilirdi ama 76O'nun trafiği bunaltırdı büyük ihtimalle.

141M grubu ise keyfi. 141M ve 98H'ı biliyorum diğerlerini çok az biliyorum

BN1-98S-98D

veya

76O-89-89S

düşük ihtimal

89K-97GE-98H-141M'ye girerdim.

Burada en yüksek verdiğim ihtimal BN1 grubu. BN1 ve 98S'yi gözüm kapalı sürerim. 98D hiç bilmiyorum kalkış yerini bile bilmiyorum ama öğrenirdim.

Diğer grup olan 89S evimin dibi olduğu için son serviste tak diye eve giderdim o yüzden iyi olabilirdi ama 76O'nun trafiği bunaltırdı büyük ihtimalle.

141M grubu ise keyfi. 141M ve 98H'ı biliyorum diğerlerini çok az biliyorum
Muhtarınızın açtığı MR52 hattı? Ona ÖHÖ girmiyor mu?

Konu sahibi
Muhtarınızın açtığı MR52 hattı? Ona ÖHÖ girmiyor mu?
Yok full İETT sabah sadece 1 sefer MR50 aracı Söğütlüçeşme 07:15 yapıp MR50 için Çam Sakuraya gidiyor. Zaten seferleri az bir hat. 1.5 araç çalışıyor. 1 araç tam gün 1 araç sabah ve öğleden sonra

Geri