Tema düzenleyici

İETT Araç Filosu ve Araçları Hakkında Sohbet

Bence de elektrikli araç alınana kadar Otokarlar gelir.BMC’leri de bölmezler.İkitelli’de kalırlar.Körüklü de Mercedes gelir.Citarolar ya da Conectolar.

Hayırlısı artık.Garaj bi bitsin de.Çalışmalar yavaş maalesef.Daha garajın alt tarafında 2 tane Forekazık çalışıyor.
Conecto nerden gelicek

Fotoğraf 2017 veya 2018 yılına ait biraz önce fark ettim çok şaşırdım demesem doğru olmaz açıkçası sanırsam araç metrobüs hattında test ediliyor sonra proje iptal oluyor

Ekli dosyalar

• IMG_1106.jpeg
    IMG_1106.jpeg
    261.2 KB · Görüntüleme: 0
Fotoğraf 2017 veya 2018 yılına ait biraz önce fark ettim çok şaşırdım demesem doğru olmaz açıkçası sanırsam araç metrobüs hattında test ediliyor sonra proje iptal oluyor
Normal bir şey hem metrobüste hem normal hatlarda test edildi alınmadı.

Sonra bu araç Tekirdağ BB'ye gitti

Metrobusten çekilmez, sultangazi yüksek ihtimal, alınacak yeni araclarda gelebilir buraya

Yeni araçlar ne zaman gelecek bu garaj ne zaman açılacak ?

Yeni araçlar gelene kadar ya garajı açmayacaklar ya da garajı açıp mevcut garajlardan araç verecekler.

Ben de Metrobüsten, araç alınmadan araç çekilmesini zor görüyorum ancak belki M-4580/M-4654 arasını verebilirler.Yine de zor.

Benim Metrobüste bindiğim Conectoların durak etiketleri hep sökülmüştü.Dışarı çıkarma niyetleri var belli.Metrobüse araç alımı olabilir belki bu sene.

Yeni araçlar ne zaman gelecek bu garaj ne zaman açılacak ?

Yeni araçlar gelene kadar ya garajı açmayacaklar ya da garajı açıp mevcut garajlardan araç verecekler.

Ben de Metrobüsten, araç alınmadan araç çekilmesini zor görüyorum ancak belki M-4580/M-4654 arasını verebilirler.Yine de zor.

Benim Metrobüste bindiğim Conectoların durak etiketleri hep sökülmüştü.Dışarı çıkarma niyetleri var belli.Metrobüse araç alımı olabilir belki bu sene.
Bu garajın bu sene açılmayacagi kanaatindeyim, metrobusten çıkan araçlar zaten hatlara veriliyor, bu sene belki otokar xl gelebilir ama sanmıyorum, eğer gelirse çıkan araçlar kısa süre garaja verilebilir.
Yeni araçlarında bu sene gelir mi pek emin değilim ihtimal vermiyorum açıkçası gelirse supriz olur

Kent XL ile bunun ilgisi yok. Bu 2018 yılında hem şehir içinde hem metrobüste test edildi ve beğenilmedi. Her marka kendi aracını teste gönderiyor. XL'ler 21-22 yılında alındı.

O yılda Kent XL piyasada bile yoktu zaten
Aslında beğenildi, ama bütçe ve araç üzerinde değişiklik yapılması gerekliydi yapildi ve alindi

Aslında beğenildi, ama bütçe ve araç üzerinde değişiklik yapılması gerekliydi yapildi ve alindi
Beğenildiğini pek sanmıyorum. Beğenseler hemen Alırlardı. Bundan 2 yıl sonra 2020'de MAN test edildi.

En fazla eksiklerini veya istediklerini belirtmiştirler. İsteklere göre de Otokar da 3 yıl sonra XL'yi üretmiştir

Beğenildiğini pek sanmıyorum. Beğenseler hemen Alırlardı. Bundan 2 yıl sonra 2020'de MAN test edildi.

En fazla eksiklerini veya istediklerini belirtmiştirler. İsteklere göre de Otokar da 3 yıl sonra XL'yi üretmiştir
Dediğim gibi araç beğenildi ama uzatılması gerekiyordu, bazı değişiklikler yapılması gerekiyordu buna bütçe ayarlanması gerekiyordu bunlar yapıldı ve satın alındı, bu hatta sadece man test edilmedi ki parasını veren her marka test ediliyor, otokar her zaman ön plandaydi on planda kalmaya devam edecek

Bu arada MAN fabrikasına da gitmişlerdi. Orada da test ettiler bu aracı.

1769815347112.png

Bu garajın bu sene açılmayacagi kanaatindeyim, metrobusten çıkan araçlar zaten hatlara veriliyor, bu sene belki otokar xl gelebilir ama sanmıyorum, eğer gelirse çıkan araçlar kısa süre garaja verilebilir.
Yeni araçlarında bu sene gelir mi pek emin değilim ihtimal vermiyorum açıkçası gelirse supriz olur
Otokar XL gelip gelmeyeceği belli değilmiş. Mevcut çalışan araçlarda ufak tefek sorunlar çıktığı için ne geleceği belirsizmiş şu anlık.

Geri