Şu an halihazırda elektrikli lokomotif üretimi var.
Ama hibrit yok.
Şu an halihazırda elektrikli lokomotif üretimi var.
Elektrikli lokomotiflere ağırlık verildiği için olmaması normal anlamında yazmıştım.Ama hibrit yok.
Ekli dosyayı görüntüle 103511
Derince İstasyonundaki lokomotifler. Fotoğrafı arkadaşım çekti.
Onları çoğu zamandır Halkapınar’daki atölyelerinde görüyorum oradan seferlere başlayacağını da umut ediyorumYeni lokomotiflerimizi raylarda görmek ne güzel.![]()
E8000’ciler burada mı?
![]()
Bende 2005 doğumlu biri olarak E14000'leri hiç sevmiyordum hiç binmek istemiyordum ve korkuyordum onlardan hatta Banliyö hatları kapanmadan öncesi son zamanlarda E14000 yerine E23000 denk gelince de seviniyordum.Linç etmeyin ama 2000'lerin başında doğmuş biri olarak bu setlere hiçbir zaman ısınamamıştım,hep gözümde döküntü ve külüstür olarak kaldılar
Marmaray zaten S-Bahn gibi bir sistemTCDD'ye ait,şu resimdeki gibi Sbahn tarzında lokomotiflerimiz de olsa güzel olurdu aslında...
Ekli dosyayı görüntüle 99733
Daha çok Münih, Viyana S Bahn gibi.Marmaray zaten S-Bahn gibi bir sistem
Linç etmeyin ama 2000'lerin başında doğmuş biri olarak bu setlere hiçbir zaman ısınamamıştım,hep gözümde döküntü ve külüstür olarak kaldılar.
Fakat 1950'li ve 1960'lı yıllarda yaşayan biri olsaydım bu E8000'lere aşık olurdum,döneminin en modern trenleriydi...
İlk satırda yazdığım yazıyı da 30-40 yıl sonraki nesil bizim "marmaray" setleri için yazacak,biz de diyeceğiz "bu setlerde anılarımız var,siz ne anlarsınız nostaljiden" diye...![]()
Farkı nedir? Dünyada bir sürü S-bahn isimli sistem olduğundan ötürü pek nüanslarına hakim değilim henüzDaha çok Münih, Viyana S Bahn gibi.
Belirli saatlerde yük trenlerinin çalışmasıFarkı nedir? Dünyada bir sürü S-bahn isimli sistem olduğundan ötürü pek nüanslarına hakim değilim henüz
Bugün oranın üstünden geçerken de bunu çekmiştimEkli dosyayı görüntüle 104894İzmir - Halkapınar Bakım Atölyesi
İzmir - Loko Bakım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.