Tema düzenleyici

Arama sonuçlarınız

1. V

Haydarpaşa Garı

Sembolik de olsa,günde 2-3 sefer bile olsa razıyız...Umarım TCDD bunu toplantı masasında tartışıyordur. Sirkeci-Kazlıçeşme hattındaki nostaljik banliyö kaplamaları gibi,Haydarpaşa'dan kalkacak olan birkaç tane marmaray setini de şöyle düzenleyebilirler,çok hoş olur...:love:
  2. Gemini_Generated_Image_rttmqyrttmqyrttm.png

Gemini_Generated_Image_rttmqyrttmqyrttm.png

3. V

Haydarpaşa Garı

Haydarpaşa'dan güncel fotoğraflar: Seyrek de olsa şuradan banliyö seferi yapılmasını o kadar çok istiyorum ki... 🙏
  4. WhatsApp Image 2026-01-26 at 20.43.32.jpeg

WhatsApp Image 2026-01-26 at 20.43.32.jpeg

5. WhatsApp Image 2026-01-26 at 20.43.32 (1).jpeg

WhatsApp Image 2026-01-26 at 20.43.32 (1).jpeg

6. WhatsApp Image 2026-01-26 at 20.43.32 (2).jpeg

WhatsApp Image 2026-01-26 at 20.43.32 (2).jpeg

7. V

TCDD Lokomotifleri

Linç etmeyin ama 2000'lerin başında doğmuş biri olarak bu setlere hiçbir zaman ısınamamıştım,hep gözümde döküntü ve külüstür olarak kaldılar. 😁 Fakat 1950'li ve 1960'lı yıllarda yaşayan biri olsaydım bu E8000'lere aşık olurdum,döneminin en modern trenleriydi... İlk satırda yazdığım yazıyı da...
  8. V

Haydarpaşa Garı

Gebze-Halkalı hattının tren trafiğinin olumsuz etkilenmemesi için seyrek olması daha iyi...Tüp geçit ile karşıya geçiliyor zaten.Haydarpaşa Garını severim ama duygusal değil mantıksal bakmak lazım.2019'dan günümüze kadar banliyö hattındaki düzen anca rayına oturabildi,tekrardan kaos çıksın...
  9. V

Haydarpaşa Garı

U3 gibi gün içinde seyrek olması şartıyla Haydarpaşa-Gebze seferi,o olmazsa da Haydarpaşa-Pendik seferi düzenlensin U4 olarak... Umarım o günleri görürüz...:)
  10. V

Tarihi Buca Demiryolu

Eski hali; Yenilenmiş haliyle şöyle olsa harika olurdu...
  11. V

İstanbul’un Kaybolan Meslekleri

Özel halk otobüsü muavinliği...
  12. V

Aydın Banliyö Hattı (AYBAN)

Avrupa'da olduğu gibi Türkiye'nin farklı farklı şehirlerinde de banliyö hatlarının yaygınlaştırılması harika... Çok geç kalındı ama olsun,umarım en kısa sürede sağlıklı bir şekilde hizmete açılır.
  13. V

Robloxa Erişim Engeli

İlerleyen zamanlarda roblox tekrardan açılırsa,3d tasarım ve programlama öğrenip ekipteki arkadaşlarımla oyun yapmayı düşünüyorum. Şu anda yasaklı olduğu için VPN gerekiyor fakat ücretsiz VPN'lerle bilgisayarımı riske atmak da istemiyorum,umarım bir gün açılır tekrardan.
  14. V

Dünyanın En Eski İkinci Metrosu:F2 Karaköy-Beyoğlu

Kısa da olsa keyifli yolculuk imkanı sunan,1863 yılında hizmete giren Londra Metrosu'nun ardından dünyanın en eski ikinci, Osmanlı İmparatorluğu ve ilerleyen yıllarda kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin ise ilk yeraltı raylı toplu taşıma sistemi.17 Ocak 1875 tarihinde hizmete girmiştir. Zaman...
  15. V

Marmaray (Halkalı-Gebze)

Bu hattı ne zaman kullansam dışı tamamen temiz bir trene denk gelemiyorum artık,hepsi grafitilerle boyanmış. New York metrosundaki 80'ler ve 90'lardaki durumun aynısını yaşıyor şu an marmaray setleri. Bir keresinde bir trene denk geldim,tek bir vagon tamamen grafiti ile kaplanmıştı.Aklıma...
  16. V

TCDD Lokomotifleri

TCDD'ye ait,şu resimdeki gibi Sbahn tarzında lokomotiflerimiz de olsa güzel olurdu aslında...
  17. V

M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı

Gemini ile setleri şimdiden yeniledim...
  18. V

Adaray

2013 yılında,hat kapatılmadan 2 ay önce Kartal-Göztepe arasında binme şansım olmuştu. Bir kez daha şaşırmıştım yeni bir tren modeli gördüğüm için.Beni en çok şaşırtan şey ise gelen trenin yan taraflarında "suyun altındaki balıkları izleyebileceğimiz metro hattı" zannettiğimiz "Marmaray"...
  19. V

Adaray

Bu trenleri sevmemin sebeplerinden biri çocukken bana anlık mutluluk yaşatan bir anıdan kaynaklanıyor. 2008-2013 arasında Kartal-Haydarpaşa arasında gezi için çok kullanıyorduk banliyö hattını.Hattaki trenlerle, İstanbul'da bindiğimiz metroları kıyaslıyor ve "bu trenler çok eski" diyordum...
Geri