Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galiba Adobe ile yapıyorum demişti bana sormuştum nasıl yaptığını. O dönem Adobe'un Fireworks yazılımı vardı ya onla ya Illustrator ile yapıyordu ama hatırlayamadım
Net'in com'a yönlendirildiğini biliyordum da demek istediğim kokoreç muhabbetleri hat muhabbetleriydi o kadar eskide yokum. .Net ile foruma başladım ben
Net'in com'a yönlendirildiğini biliyordum da demek istediğim kokoreç muhabbetleri hat muhabbetleriydi o kadar eskide yokum. .Net ile foruma başladım ben
Kokoreç muhabbetleri taa Haldun Abi ile Taco'nun tartışmalarına kadar mazisi olan bir mesele. Eski site kapanmadan önce olan şeyler. Burada da yaşandıysa bilemem. Taco'nun torunu rahat durmamıştır deriz
Kokoreç muhabbetleri taa Haldun Abi ile Taco'nun tartışmalarına kadar mazisi olan bir mesele. Eski site kapanmadan önce olan şeyler. Burada da yaşandıysa bilemem. Taco'nun torunu rahat durmamıştır deriz
Wowturkeye 9 aralık 2022 de katıldım, burç beyin siteyi kapatmadan önce son ban attığı 2 kişiden bir tanesiyim. Bende bilmiyorum o muhabbetleri, sitede hiç görmemiştim.
Sitenin temelleri aslında sen ben doğmadan önce atıldı, 2000 ve civarı, şahlanış dönemi 9 yıl önce(bana göre) ama sonra içindeki(dikkat ağır söylemler) dinci, düzdünyacı, ahanda Tacettin gibi trollerin yolgeçen hanı oldu, site de 2022 ortaları gibi kapandı,
Sitenin temelleri aslında sen ben doğmadan önce atıldı, 2000 ve civarı, şahlanış dönemi 9 yıl önce(bana göre) ama sonra içindeki(dikkat ağır söylemler) dinci, düzdünyacı, ahanda Tacettin gibi trollerin yolgeçen hanı oldu, site de 2022 ortaları gibi kapandı,
Taco? Tacettin? Aman, abi adam M2 inşaasını yerer, Ne zaman M1 Balçova ya gidecek haberi gelse seviniyordu, biz Balçova yı kötüleyince dünyayı yakardı,
Şanslıyım o zaman stres atmaya geliyorum buraya. Geçmişi tarihini bilmiyordum. Bir gün 2025 Mart gibi otobüs fotoğraflarına bakarken kendimi burda buldum ve üye oldum. Tarihçesine dair bilgim yoktu. Benim tek bildiğim .net olmasıydı İstanbul Ulaşımı için geldim zaten
Wowturkeye 9 aralık 2023 te katıldım, burç beyin siteyi kapatmadan önce son ban attığı 2 kişiden bir tanesiyim. Bende bilmiyorum o muhabbetleri, sitede hiç görmemiştim.
Ben de MeteHan!'a laf sokmuştum kapanış duyurusunda direkt Shadowban verdi hiçbir mesajım gitmiyordu ahahahaha ne oldu len MeteHan! sattı mı seni Patron
Taco? Tacettin? Aman, abi adam M2 inşaasını yerer, Ne zaman M1 Balçova ya gidecek haberi gelse seviniyordu, biz Balçova yı kötüleyince dünyayı yakardı,
Ben de MeteHan!'a laf sokmuştum kapanış duyurusunda direkt Shadowban verdi hiçbir mesajım gitmiyordu ahahahaha ne oldu len MeteHan! sattı mı seni Patron